Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DomatorKawaler

Ja będę bardzo długo kawalerem, ale znam powód...

Polecane posty

Gość DomatorKawaler

Otóż, oto ja: Kulturalny, spokojny typ domatora. Dla mnie najważniejsze są 3 rzeczy w życiu: 1) praca/studia 2) żona/dzieci/rodzina 3)pasje/hobby Obecnie realizuje to w taki sposób, że chodzę na studia i realizuje swoje pasje. Tak się złożyło, że moje hobby uprawia się w pojedynkę, więc nie poznaję ludzi. Ogólnie jestem aspołeczny, nieśmiały i introwertyczny. Nie czuję potrzeby stadnego życia. Imprezy, domówki, zgromadzenia publiczne nie są dla mnie. Wyznaje tradycyjną wartość rodziny, czyli troszczę się o najbliższych. Teraz są nimi moi rodzice. W przyszłości mam nadzieję, że będzie to żona i dzieci. Idealny dzień: wracam z pracy, spędzam czas z rodziną, chwila wolnego na hobby i po całym dniu. Mam 22 lata i wiem, że w tym wieku trzeba się wyszaleć. Ja tego nie potrzebuje, ale wiem, że dla kobiety w moim wieku będę osobą nudną. Dlatego przeczekać ten okres. Będę sam. Kawalerem. Mam cichą nadzieję, że kiedyś spotkam te jedyną, która identycznie patrzy na świat co ja :-)

Gość gość
Nie. Jak nic nie zrobisz w kierunku poznania tej jedynej, to tym kawalerem będziesz na wieki. W nocy oglądał będziesz rodeo a na emeryturze z chęcią zajmiesz się hodowlą byków. Powodzenia.

Gość gość
Tak 3maj chłopie. Jak najdłużej bez baby. Najdłużej pożyjesz.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego ktos kto zostalby w tym miescie ma juz przypieta latke kawalera do smierci?Co to ma byc?Co to za miasto?

Gość DomatorKawaler
Zapomniałem dodać że tylko czasami chodzę na milfy płatne.

Gość gość
Masz racje tam wyzej, im mniej stresow tym i bedziesz wygladac mlodziej tez. Jestem przykladem do porownania moich staro wygladajacych rowiesnikow. Ja jak mlodzian caly czas. Nigdy nie bylem z kobieta.

Gość gość
A z facetem?

Gość gość
DomatorKawaler dziś Twoje prowo oceniam na 1-2/10

Gość gość
Z twojego wywodu wynika, że ty wiesz, że w wieku 22 lat, dziewczyny się puszczają i poczekasz, aż przeru)chają pół miasta, a ty taka używaną weźmiesz, fuj...