Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest na mnie zły??

Polecane posty

Gość gość

Zdarzyło mi się odpisać facetowi na smsa dzień później. Przeprosiłam go i zaproponowałam spotkanie. Na co on odpisał : " Ok nic się nie stało. A co do spotkania to fajnie, ze proponujesz i bardzo chetnie, ale narazie jestem troche zajety i nie wiem kiedy bede mial czas, wiec odezwe się do Ciebie. Miłego dnia, pozdrawiamusmiech.gif ". To facet z którym spotykam si od 4 miesiecy, juz spalismy ze soba i zachowujemy sie jak para, wiec nie po kolezensku. Waszym zdaniem jest teraz na mnie jakis zly?

Gość gość
Zły? Nie! Napisał, co myśli. Czekaj i nie odzywaj się. Jak nic nie zaproponuje, to będziesz wiedziała, że to koniec.

Gość gość
A jeśli można co było w jego smsie? Na który odpowiedziałaś dzień później?

Gość gość
4 miesiące? Chyba, ze spotykacie sie raz na dwa tygodnie. Bardzo sztywna ta jego odpowiedź. W dodatku wyglada jakby naczytal sie poradnikow dla prawikow Pt "badz mily, ale nie spotykaj sie z nia teraz dwa dni badz lub udasaj zajetego" lol

Gość gość
08:59- no wlasnie tamten sms byl o wiele bardzej miły tzn. tam napisał coś w stylu "cześć kochanie, co u Ciebie itd"

Gość gość
Napisal ze sie odezwie sam to odpuść, nic nie rob. Tak jak wyzej jak sie odezwie to super jak nie to koniec.

Gość gość
Gdybys szukala podtekstow, mozna by pomyslec, ze elegancko odpowiada mimo, ze poczul sie obrazony. Ale na Boga nie doszukujmy sie wszedzie "zlego". Spokojnie poczekaj. Nie goraczkuj sie, bo bedziesz miala skopany dzien. Ell.

Gość gość
Myślę, ze nie tyle zły co się zdystansował do Ciebie bo ta jego odpowiedź jest dość sucha pomimo, że miła.

Gość gość
up

Gość Mmmuuu
4 miesiące i tak drętwo się komunikujecie?