Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet może rzucic kobietę bo

Polecane posty

Gość gość

nie spodoba mu się jej rodzina np. ojciec alkoholik?

Gość gość
Tak

Gość gość
Ale dlaczego? To jakiś pacan.

Gość gość
Oczywiscie. I to jest rozsadne, chociaz okrutne

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Kobieta tez mozse odrzucic facia z tego powodu. To slabe geny i podatnosc na alkoholizm plus zle wzorce spoleczne.

Gość gość
aha to będziecie żyć z jego ojcem a nie z nim?

Gość gość
Nie znam cie i nie wiem jaka jesteś ale dam ci przykład. Spotkałam wspaniałego faceta który miał ojca alkoholika. Po paru miesiącach zaczął od 3 piw przy mnie teraz po 3 latach sadzi 8. Gdy mu zwróciłam uwagę żeby tyle nie pił to mi powiedział ze albo go akceptuje albo mam spadać mój wybór. Wiec po 3 zmarnowanych latach pewnie zostanę sama mimo że kocham ze go pragnę całą sobą ale jak mam z nim być? Jak podliczylam to jest ponad 1000 zł miesięcznie na 8 piw i paczkę papierosów. Idzie to w kosmos. I jeszcze żeby chociaż był dobry dla mnie ale nie jest. Widzisz jak zmarnowalam życie dając szanse? Mogłam odejść od razu. Żałuję że go poznałam bo mogłam być z kimś innym za ten czas a teraz już jestem stara i nikt mnie nie chce

Gość gość
Mozna nie chciec pakowac sie w piekielko takiej osoby.

Gość gość
To trafiłaś akurat na takiego co sam chleje ale nie każdy powiela wzorce z rodziny i tez będzie pił, a to jaka ma się rodzinę to na to się nie ma wplywu

Gość gość
Ale zwiazek z taka osoba to ryzyko. Poza tym to zawsze problemy z rodzina

Gość gość
Tu też możesz zachlac. W większości synowie i córki w końcu powielaja wzorce rodzicow i w większości przyszli partnerzy jeśli mają trochę oleju w głowie uciekają bo nie chcą problemów. Ja niestety nie miałam tego oleju w głowie pokochałam i zostałam z palcem w nocniku i powiem Ci ze jeśli wreszcie stanę na nogach to nigdy więcej alkoholu a jak zobaczę u faceta więcej niż 1 piwko to dostanie takiego kopa w d**e ze się od drzwi odbije

Gość gość
może być facet w porządku a mieć ojca alkoholika i co to jego wina? nie mów ze każdy powiela wzorce bo to nieprawda

Gość gość
Ja związała się z facetem który ma ojca alkoholika. Sam nie nadużya alkoholu. Nasz syn patrzy jak dziadek jest pijany wszczyna awantury. Chodzimy tam ze względu na teściowa. To nie są łatwe relacje. Więc go w pewien sposób rozumiem.

Gość gość
To niech taki chlopak syn alkoholika zwiaze sie z corka prostytutki i alkoholika.

Gość gość
Nie mowie ze każdy ale ja po moim doświadczeniu nigdy więcej szansy nie dam. Może ten twój facet już był w związku z panną która chlala i ma takie podejście jak ja. To jego decyzja

Gość gość
popatrz może na swoją rodzinę czy jest idealna bo też może Cię facet kopnąć w doopez takiego powodu

Gość gość
18.23 dokładnie. Bo ja się w tym.momencie czuje oszukana i okradziona z kilku lat życia

gość dziś To nie jest zależne od tego z jakiej rodziny się wywodzi. No Chyba że nie ma własnego rozumu .

Gość gość
Facet zostawi żonę i matkę jego 4 dxieci, która go kocha, prowadzi dom i jest oddana. Pytanie zadała jakaś gimnaza prawdopodobnie.

Gość gość
18.24 mojej rodzinie niczego nie można zarzucić akurat :)

Gość gość
18.25 jak nie ma jak całe dzieciństwo dorastal przy ojcu który chlal?

Gość gość
to jak wam dane było się urodzić w idealnej rodzinie to nie rozumiecie ze ktoś nie miał tyle szczęścia. Moja znajoma ma matkę alkoholiczke i jakoś jej facet ja chce

Gość gość
Jeśli ktoś twierdzi ze jeśli ktoś ma rodzica alkoholika to sam też musi chlać to skończony debil

Gość gość
A długo są razem?

Gość gość
Rodzina jest ważna, bo wychowywanie się w niej wpisuje w człowieka wzorce zachowań plus geny, co daje dorosłego człowieka. Człowiek wyjdzie z patologii, patologia z człowieka nigdy.

Gość gość
Dobrze więc wolę być takim debilem niż marnować sobie kolejne lata na ewentualną patologie

Gość gość
To dobrze, życzę szczęścia twojej znajomej. Sama nie chciałabym być z takim związku, ale są tacy co zaryzykują.

Gość gość
Moj ex byl synem takiego tulipana, zrobił 3 dzieci jednej kobiece, zostawil ja, poszedl do drugiej zrobił to samo. Poszedl do kolejnej, taka oszukała i okradla. Popełnił samobójstwo. I wiesz co? Zal mi było chlopaka. A co zrobił chłopak? Po paru miesiącach zaczal mnie oszukiwac****ewnie był gotowy do zdrady.