Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koniec kp a brak okresu

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, czy ktoras z Was tak miala? synek skonczyl 12 mcy, od jakiegos czasu stopniowo ograniczalam liczbe karmien piersia. obecnie karmie 3 razy na dobe: rano, wieczor i raz podczas nocnej pobudki. karmie w ten sposob juz pare miesiecy a okresu nadal nie mam. czytalam wlasnie ze by miesiaczka sie nie pojawila trzeba kp w dzien co najmniej co 4 h, a noca co 6... te nasze trzy karmienia na dobe to tak malo, ze okres chyba powinnam juz dawno dostac? ps : w ciazy nie jestem.

Gość gość
Owszem tak może być. To sprawa indywidualna kiedy wróci okres i nie ma tu żadnych jednoznacznych ustaleń.

Gość gość
dziekuje, moja siostra panikuje i wysyla mnie na badania bo ona 3 mce po porodzie dostala okres, mimo ze maly wisial na niej caly czas. u ginekologa bylam w czerwcu ostatnio i wszystko bylo ok

Gość gość
nawet 3 lata po porodzie można nie mieć okresu, no ake to taki max. najczęściej do roku kobiety dostają. to sprawa indywidualna i ta teoria z karmieniem też nie do końca się sprawdza. ja przy częstym kp w dzień i w nocy dostałem okres już po 2,5 miesiącu, po drugiej ciąży też kp dostałam po 5,5 miesiącu...