Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Slyszeliscie o zakazie swietowania odzyskania niepodleglosci?

Polecane posty

Gość gość
Ja wiem , ze nie wszyscy , taki jest mój pogląd , a ty możesz sobie go wielbić.

Gość gość
Ja wiem , ze nie wszyscy , taki jest mój pogląd , a ty możesz sobie go wielbić. x no to po co to piertolenie, ze wszyscy , albo nikt, nie umiesz powiedzieć ja tak myślę? wstydzisz się , czy co?

Gość gość
nie ma zakazu swiętowania, jest zakaz debilnego marszu, gdzie jest grupa ludzi normalnych, i ogromna grupa psycholi która zagraza wszystkim. Osobiscie jednak sądze, ze ludzie co chodza na takie marsze to chyba nie maja co robic, albo chca obejrzec krew czy jak cos się stanie, albo chca sobie podwyzszyc samopoczucie ze sa tacy fajni

Gość gość
Jak koleżanka nie kojarzy, gdzie i kiedy Tusk był przeciwko Polsce, to niech sobie poczyta jego wypowiedzi sprzed ok.roku gdzie w trakcie dyskusji o "wolnych sądach"na forum UE jawnie poparł nałożenie sankcji na Polskę. A hgw sobie strzeliła w stopę i swojej Warszawce też, bo marsz przejdzie na nielegalu 2x większy i bardziej agresywny :D

Gość gość
To nie jest zakaz świętowania, tylko ŁAMANIE WOLNOŚCI ZGROMADZEŃ poza tym zgromadzenia cykliczne to sprawa wojewody a nie prezydenta :o

Gość amBrożyk
gość dziś dziś o czym ty gadasz??? daj link gdzie donek jest przeciw polsce??? xx przede wszystkim nazwa państwa Polska - piszemy z dużej litery, tak jest w każdym języku, nawet w języku rosyjskim lub języku afrykańskim 'ubantu' gdy Donald Tusk ok. 10 lat temu został wybrany w demokratycznych wyborach w Polsce to w polskim sejmie wygłosił tak zwane EXPOSE , gadał i pierdzielił przez ponad SZEŚĆ godzin w Sejmie, jak nawiedzony na Kubie , z Jego tak zwanego gadania zostało zrealizowane 0,5 procent obietnic wobec Polek i Polaków , na boiska sportowe i ogrodzenia boisk i szkół trochę pieniędzy wydał - 99 procent obietnic Tuska to tylko obietnice, gdy Tusk zapierniczył Polakom pieniądze z OFE w wysokości 150 miliardów PLN to skala goryczy się przelała i rozlała a wcześniej było Amber Gold i wypychanie samolotu OLT z hangaru w Gdańsku na lotnisku i popieranie firmy OLT, jako firmy KRZAK , którą finansowali Niemcy aby zniszczyć PLL LOT , prawie zniszczyli ekonomicznie , Tusk - niszczyciel polskiej gospodarki i destruktor , nie słuchał Polaków, był pod butem Makreli , wykonywał rozkazy Makreli bez żadnego zwątpienia, bez wyobraźni i na rozkaz , Polacy to widzieli, że polski przemysł i gospodarka się stacza i jest niszczona, firmy i zakłady pracy dobrze prosperujące padały na pysk każdego dnia - był plan Tuska, zniszczyć firmy państwowe i doprowadzić do upadku, sprzedać za bezcen abo pozostawić glebę spaloną i zalaną tsunami a Tusk gdy trafił do Brukseli to co dla Polski zrobił ? NIC ponieważ taki był Plan Brukseli ! teraz, gdy Polska i gospodarka oraz przemysł w Polsce chce się wyratować z ruin i spaleniska ogromnym wysiłkiem to nadal hamulcowym jest Donald Tusk , kiedyś za kilka lat psy będą szczać na Jego grobie wroga Polski !

Gość gość
Tlusk chcial Polske ukarac!!!! Jest wplatany w afery. Nie mozna byc baranem i miec klapki na oczach.

Gość gość
nie słuchał Polaków, był pod butem Makreli , wykonywał rozkazy Makreli bez żadnego zwątpienia, bez wyobraźni i na rozkaz , X I dalej to robi. A jak sie usmiechal w smolensku, po takiej narodowej katastrofie, tez tego nie zrozumie.

Gość gość
Nie wiem jak Was, mnie najbardziej rozbawila uwaga Gronkiewicz, że skonsultowała tę decyzję z Trzaskowskim..skoro wiadomo że jest zupełnie odwrotnie, to Trzaskowski jest jej podległy i zapewne po zaprzysiężeniu też to on będzie się jej radził :D

Gość gość
ak koleżanka nie kojarzy, gdzie i kiedy Tusk był przeciwko Polsce, to niech sobie poczyta jego wypowiedzi sprzed ok.roku gdzie w trakcie dyskusji o "wolnych sądach"na forum UE x to kolego zapomniałeś jak eurodeputowani z PIS latali na skargę na forum UE, że im sie rząd Tuska nie podoba. A poza tym skoro sie niszczy sądownictwo to miał udawać ze jest ok. Masz jakąś moralność Kalego skoro uważasz ze nie ważne jak sie dzieje źle to nie można o tym pisnać. Chyba raczej interes kraju wymaga tego zeby w nim wszystkiego nie rozwalać a nie odwrotnie

Gość gość
jaką moralność Kalego? Akurat z sądami niech tylko zrobi się do końca porządek, mam tu głównie na myśli Sąd Najwyższy gdzie pewne osoby w stanie spoczynku wciąż uważają,że sprawują władzę :D to pis ma mój głos, przysięgam :D

Gość gość
nie słuchał Polaków, był pod butem Makreli x takie przekręcanie nazwisk to poziom przedszkola, serio jest żenujące, no chyba ze nie umiesz Merkel poprawnie zapamiętac i zapisac. Bo wiesz, argumenty ok, można dyskutować, zgadzać sie albo nie, ale to żenujące przekręcanie nazwiska jest dobre tylko dla głupich. Zresztą podaj swoje, to może też sie pośmiejemy, bo może nazywasz się Bździoch, albo Kapusta, albo Baran. A jak nie to pewnie też można coś w twoim nazwisku przekręcić zeby się posmiać

Gość gość
Ja nigdy nie glosowalem na PIS , ale Tuska nie poważam .Polska to jak rodzina , ojciec , matka , dzieci wujkowie. I jeżeli ktoś z domownikow wystepuje przeciwko własnej rodzinie to wybaczcie .Może tak wreszcie zrozumiecie.

Gość gość
bo marsz przejdzie na nielegalu 2x większy i bardziej agresywny smiech.gif x serio agresja , niszczenie mienia prywatnego i publicznego to dla ciebie patriotyzm. No to brawo ty

Gość gość
9 Oto Ja ci daję z synagogi szatana8, spośród tych, którzy mówią o sobie, że są Żydami - a nie są nimi, lecz kłamią. Oto sprawię, iż przyjdą i padną na twarz przed twymi stopami, a poznają, że Ja cię umiłowałem9. Znam ucisk twój i ubóstwo, lecz tyś bogaty, i wiem, że bluźnią tobie ci, którzy podają się za Żydów, a nimi nie są, ale są synagogą szatana

Gość gość
Ja nigdy nie glosowalem na PIS , ale Tuska nie poważam .Polska to jak rodzina , ojciec , matka , dzieci wujkowie. I jeżeli ktoś z domownikow wystepuje przeciwko własnej rodzinie to wybaczcie .Może tak wreszcie zrozumiecie. x ok, czyli jak wujek zenek po pijaku wyr...ci synka lub córeczkę, to dla dobra rodziny mu podziekujesz, byle tylko go nie ukarac:)

Gość gość
gość dziś W Niemczech tez przekrecaja.

Gość gość
''polscy'' politycy i jarmulka wszystkie zdjecia mozna znalesc na google

Gość gość
Jest różnica między powiedzeniem przez zwykłego posła w europarlamencie, że rząd się nie podoba, a oficjalnym wystąpieniem Polaka-wysokiego unijnego urzędnika nakłaniającego innych unijnych urzędników do nałożenia sankcji na jego ojczyznę :D

Gość gość
Za to wystepowanie przeciwko Polsce powinno sie tuska tu wiecej nie wpuszczac. Afryka jest duza niech tam jedzie i na miejscu udziela pomocy.

Gość gość
jest różnica między powiedzeniem przez zwykłego posła w europarlamencie, że rząd się nie podoba, a oficjalnym wystąpieniem Polaka-wysokiego unijnego urzędnika nakłaniającego innych unijnych urzędników do nałożenia sankcji na jego ojczyznę smiech.gif x serio? tak sobie wytłumaczyłeś?

Gość gość
Z tego zakazu cieszą się tylko warszawskie maDki polki, bo skoro weekend ma być ciepły to one myślą, że wyjdą sobie 11XI z dziećmi na spacer i dzieci nie zamęczą ich pytaniami: mamo czemu panowie tak krzyczą :D dla innych zachowanie prezydent to wstyd i hańba a marsz i tak przejdzie :D

Gość gość
tusek to krypto zyd jak i inni politycy rzadzacy

Gość gość
gość dziś W Niemczech tez przekrecaja. x a odkąd niemcy są dla was wzorem do naśladowania, a poza tym jak jest makrela po niemiecku, co?

Gość gość
22:59 muszę sobie tłumaczyć, bo tobie to już się kompletnie nie da, nie ten poziom :D

Gość gość
jarmulki https://www.google.se/search?q=tusk+jarmulka&rlz=1C1GGRV_enSE751SE751&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwib4MOcpcPeAhWHh6YKHdH8D3gQsAR6BAgFEAE&biw=1366&bih=626

Gość gość
kliknijcie na link

Gość amBrożyk
gdy obiecywali gruszkę na pietruszce to ich nazwisk nie przekręcałem , obiecywali że będą Polakami i będą rządzić dla dobra Polek i Polaków, wielu kusiło jabłkami i kaszanką albo kiełbasą wyborczą a nawet piwem z beczki a dzień po wyborach , gdy KANDYDAT zwyciężył w wyborach to okazało się, że jest BYDLE i zakomunikował, że skoro zagłosowałeś na MNIE to teraz ja Ci 'k****a mać' pokażę co potrafi władza, władza to znaczy, ze mną jesteś i żyjesz albo zdechniesz z głodu ! ostatnio wiele osób pokazało w wyborach, że nie chcą zdechnąć z głodu i wolą stare dobre układy i umowy , na Tuska, Boni M, Thun i Elżbietę Bieńkowską też będą głosować aby forsa pozostała w potfelu , Tuskowi to będą lodziki robić co 15 minut aby na stanowisku pozostać a Masz Hitlerowców w Warszawie to mają głęboko w zadach , najważniejsze aby Tusk był zadowolony z lodzika !

Gość gość
22:59 muszę sobie tłumaczyć, bo tobie to już się kompletnie nie da, nie ten poziom smiech.gif x no pewnie, że nie ten, bo ja dawno takich głupot jak twoje nie czytałam, ba nawet nie znam tak głupich ludzi, więc nie dziwię sie ze sam musisz sobie przepowiadac i wyjaśniać te bzdury które wypisujesz