Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kocha się zołzy i dupków

Polecane posty

Gość gość

Mam taką teorię, że "zołzy/dupków" kocha się, bo można się w tych ludziach zakochiwać od nowa za każdym razem kiedy wyprowadzą drugą osobę z równiwagi. Nie mówię o osobach które się znęcają, ale takich które mają konfliktowe charaktery i ogromny temperament, ale jak już wybuchną i zrobią zamęt to potrafią być słodkie, miłe i kochane.

Gość gość
każdy ma prawo bronić swojej godności !

Gość gość
co to znaczy konfliktowe charaktery?

Gość gość
Kłótliwe, takie które jak twierdzą, że mają rację to będą się sprzeczać aż do upadłego.

Gość gość
jeśli mają rację to mają i koniec kropka liczy się prawda .Ja za prawdę dała bym się pokroić ! prawda i tylko prawda!

Gość gość
każdy ma prawo bronić swoich racji! i swojej godności!

Gość gość
a ja, mając taki charakter, wiem, że nie zawsze jest jedna prawa. Wiele spraw to opinie albo głupoty. Mimo to potrafię się sprzecać godzinami albo zrobić apokalipsę o bzdurę. Potem mi przechodzi

Gość gość
Takie dwa punkty: 1. Zołza zawsze ma rację. 2. Jak zołza nie ma racji - patrz punkt 1. Aaaa i jeszcze jedno - zołzy nie dla doupków! :classic_cool:

Gość gość
Dlaczego? bo na początku znajomości się maskują i są słodcy. A gdy już rozkochają w sobie drugą stronę wtedy pokazują swoje prawdziwe oblicze

Gość gość
Myślę, że tego nie robi się celowo. W końcu łatwo być słodkim kiedy starasz się pokazać z najlepszej strony i jest się zauroczonym

Gość gość
a mi nie przechodzi nigdy ,sprawiedliwość musi być,nikt nie ma prawa nikogo gnoić i poniewierać jak ścierą do podłogi,niszczyć opinii i odzierać z godności!

Gość gość
Że się tak grzecznie zapytam: o czym ty pieprzysz? Pijana jesteś? ŚRODA jest dopiero!

Gość gość
ja pijana? mów za siebie! ja nienawidzę pijaków!

Gość gość
To naćpana, nieważne, temat nie jest o atakowaniu czyjejś godności

Gość gość
racja, faceci leca na wredne, podle i niewierne a najbardziej na dziffki, bo takie daja im emocje

Gość gość
zołzy nie są niewierne ani podłe a przede wszystkim nie są d******i

Gość gość
naćpana tez nie jestem i nienawidzę ćpunów! a temat jest o godności prawdzie i sprawiedliwości w moim odczuciu,każda napaść ,agresja słowna i wydawanie krzywdzącej -niesprawiedliwej i nieprawdziwej opini na kogoś temat jest odzieraniem zgodności zwłaszcza jeśli w wulgarny sposób ,podły i krzywdzący!

Gość gość
21.16 dokładnie!!!!!to jest chore podłe wredne i niesprawiedliwe!!!nienawidzę za coś takiego!

Gość gość
Kocha się dupk*w bo to włąśnie d**ek potrafi przyciągać kobiety.

Gość gość
20.33 nie jestem ani podła ani wredna! ani niewierna!!! a tym bardziej d****a!!!!!!

Gość gość
Bądź mądrzejsza zobacz kto to odpowiada i kim trzeba być aby tak pisać. Pomogłem?

Gość gość
Jestem zołzowata, a nigdy nie zdradziłam. Po prostu mam charakter od jasnej cholery :P

Gość gość
Ale wy to zrypani jestescie nie kocha sie ani zozl i dupkow z powodu charakteru tylko potraficie im wybaczac zryte zachowania tylko z powodu urody. A wy do jakiejs malo istotnej cechy dorobiliscie cala filozofie. po rpostu ludzie ladni wiedza ze moga sobie pozwalac na chamskie i durne zachowania bo zawsze jest do nich wianuszek adoratorow/ek. Wiec nie kocha sie zolzy ale po prostu ludzi ladnych. Tak samo zachowujaca sie osoba ale brzydka bylaby po prostu zlewana przez kazdego.

Gość gość
gość dziś duoupki przyciągać mogą tylko naiwniary i frustratki ale nie zołzy Zołzy są charakterne i na plewy nie dadzą się złapać :P

Gość gość
gość dziś - czyli mąż mnie kocha bo jestem taaaaka ładna? Może być :D Ja się za to nie obrażę :P

Gość gość
z wiekiem to zostaje juz tylko przyzwyczajenie wiec nie oznacza ze jestes ladna po prostu nie ma wyboru juz :P

Gość gość
Mówisz tak, jakbym była starą babcią, a nie przed 30 :P

Gość gość
nom, zołzą się jest a nie bywa, tak więc... do śmierci i po nawet :P