Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil26

Prezent dla dziewczyny

Polecane posty

Gość Kamil26

Witam! Spotykam się od jakiegoś czasu z pewną dziewczyną. Bardzo dobrze nam się układa i choć nie jesteśmy jeszcze oficjalnie parą, to wszystko wskazuje na to, że oboje pragniemy aby było z tego coś więcej i z każdym dniem siła naszego uczucia do siebie wzrasta. Ona teraz pojechała do pracy do Niemiec i nie będzie jej kilka miesięcy (choć już planuję pojechać tam do niej po nowym roku, co zresztą sama mi zaproponowała :) ). Codziennie ze sobą piszemy i rozmawiamy nieraz po kilka godzin. Bardzo tęsknimy za sobą. Ona wraca na Święta do domu na kilka dni, a potem znowu tam jedzie. Chciałbym z tej okazji podarować jej jakiś upominek, z którego byłaby zadowolona i który przypominałby jej o mnie :) Myślałem o srebrnej bransoletce z serduszkiem, lub czymś podobnym, bo z tego co zauważyłem, lubi nosić bransoletki. Jak myślicie, czy byłaby zadowolona z takiego prezentu? Dodam, że ona ma 27 lat i jest bardzo ciepłą i uczuciową osobą.

Gość Kamil26
Myślałem nad takim dildo pokrytym cielęcą skórą,jak myślicie?

Gość gość
Autorze, zdecydowanie biżuteria. Może jednak coś ze złota? Są takie wisiorki na delikatnym łańcuszku tzw. "celebrytki"- bardzo lubiane przez młode kobiety. Polecam taki prezent- będzie to strzał w dziesiątkę. Nie zapomnij aby osobiście zapiąć jej ten łańcuszek na szyi :) Będzie zachwycona!

Gość gość
Łańcuszek podarowany yp jak czas odliczany fo zerwania relacji o zegarku też mówią ze to poczatek końca więc chyba ta branzoletka. Jest najmniej pechowa

Gość Kamil26
@up2 Dziękuję za porady, pooglądam te "celebrytki" :) Oczywiście, że zapnę osobiście :) @up Dlaczego niby łańcuszki miałyby być pechowe?

Gość gość
Autorze, zdecydowanie "celebrytki" ale złote, są śliczne! Chciałabym dostać taki prezent. Bransoletki nie każda kobieta lubi (ja np. nie) bo często przeszkadzają na ręce w wykonywaniu różnych czynności.

Gość gość
Łańcuszki? Zegarki? Nie słyszałam. Natomiast tak, podarowanie komuś KRZYŻYKA (zawieszki) jest pechowe i mogę to potwierdzić, że sprawdziło się w moim otoczeniu a także w rodzinie. KRZYŻYKA nigdy nie daje się w prezencie.

Gość aerolsa
wybierasz sobie piękny bukiet do tego jakieś czekoladki albo misia i jest Twoja www.kwiatowaprzesylka.pl ;) sam korzystam i polecam jestem mega zadowolony