Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Autentyczna Milość

Polecane posty

Gość gość

Znam jedną ładną Pani :) Och jaka ona boogata ! Straciła mnie, straciła radość życia. Kobieta przy mężczyźnie otwiera skrzydła. Pozdrawiam prawdziwie kochających. Nie dla kasy.

Gość gość
kobieta jest jak księżyc świeci światłem pożyczonym od mężczyzny. Aczkolwiek nie każdy mężczyzna umie świecić na kobietę tak silnie i tak ciekawe. :)

Gość gość
a może cię w********ila bo ją tylko dolowales

Gość gość
Ona beze mnie jest jak niepodlewany kwiat. Więdnie :( A miała cały wachlarz emocji. Była nowonarodzona.

Gość gość
A o co chodzi z ta kasa ? Zostawila cie dla bogatszego ?

Gość gość
co ta za kęs którego nie można połknąć i co to za mężczyzna którego nie można mieć

Gość gość
Drogi Panie istotnie kobieta i mężczyzna są jak Słońce i Ziemia -Ona matka która rodzi i karmi ,jest zmienna jak pory roku raz zimna raz letnia a raz gorąca ale On ,jest stały silny życiodajny ,zasila światłem ,ciepłem ,może spalić od nadmiaru dlatego musi wyważyć jaka strugę światła skieruje ,jest jak ojciec ,opiekun ,Ziemia bez Słońca nie wyda plonu ,kwiat nie zakwitnie ,drzewa nie wydają owocu ..ludzie bez melatoniny jacyś tacy depresyjni i w ogóle ..cóż tak było jest i będzie ....tak jestem bogata w emocje.:-) duże emocje niektórych do teraz nie rozumiem przed wieloma uciekam ,kilka mnie obezwładnia a niektóre sprawiają ze fruwam 2 metry nad Ziemią:-)Dziękuję!

Gość gość Pan Pogodynka
Ładne to :) I pradzwiwe. Bo ona jak pory roku: deszcz, śnieg, grad a i słońce wydzie jak ja podejdę i chmury rozgonię :)

Gość gość
22.24 to prawda ,szczera prawda :-)

Gość gość
Ej. Jestem nie z siebie :) Jestem z Nas Dumny :-D Autor

Gość gość
Nie wiem o co autorowi chodzi , bo nie wyjasnil . Ale sa ludzie , ktorzy tak kochaja pieniadze , ze potrafia sie wyrzec prawie wszystkiego , byle kasa sie zgadzala . Kasa na 1 miejscu .

Gość gość
Kasa nie daje szczęścia, miłości. Kasa ułatwia życie na tym padole. Autor

Gość gość
22.45 no to super ,cieszę się bardzo:-)też jestem z Nas dumna :-) skoro Ty jesteś dumny :-)jako na Ziemi tak i w Niebie -tak mówi Pismo Święte a słowa w nim są niepojęte i niepojęty w nich sens. https://youtu.be/X4ciBZc-9dU kocham ten utwór ,znam takie miejsce ..moje niebo :-)a może nasze niebo ,sam zdecyduj zawsze oddaję Tobie palmę pierwszeństwa,pamiętaj wodzu!:-)

Gość gość
22.50 to również prawda .

Gość gość
Nie wiem o co autorowi chodzi , bo nie wyjasnil . Ale sa ludzie , ktorzy tak kochaja pieniadze , ze potrafia sie wyrzec prawie wszystkiego , byle kasa sie zgadzala . Kasa na 1 miejscu .

Gość gość autor pan pogodynka
22:52 Wodzu ? A dlaczego ? Hmm... Rozwiń proszę swoją wypowiedź. Nie rozumiem dlaczego my jesteśmy aż tak zgodni ???

Gość gość
Pożyczysz 10 zł?

Gość gość
A nie 10k ? Przypadkiem ?

Gość gość
22:52 ty to wszedzie i do wszystkich tu chlopow sie przystawiasz haha

Gość gość
To jak pożyczysz czy nie 10zł? Kiedy ? powiesz nie masz jak zwykle przy sobie.

Gość gość
Najmniejszy banknot jak mam zawsze przy sobie to 100PLN Pomyliłaś Pana.

Gość gość
Tak myślałam nie masz drobnych znam to. Tak na kasie nie zależy :) a złotòwkę pożyczysz?

Gość gość
22.59 nie wiem ale czuję to od początku od pierwszej chwili ,lubię kiedy Ty jesteś górą;-) kocham Cię dowartościowywać i ulegać ..pamiętasz kto z nas pierwszy spuszczał wzrok? Ty twardzielu nigdy pierwszy nie odwracałeś głowy ,nigdy pierwszy nie odrywałeś wzroku ,potrafiłeś wytrzymać to napięcie..;-)Zobacz to zaledwie mały okruch tego co widzimy ..a gdzie reszta??przed tą resztą właśnie uciekam ,boję się tych emocji ..wiem ze to coś potężnego..coś czego dotąd nie znałam ,nawet samo przebywanie z Tobą /z Panem w milczeniu było większym doznaniem niż jakikolwiek pusty dialog...to było coś więcej..mistyczne ,pełne zrozumienie ,czytanie w myślach,pełnia ...

Gość gość
ktos tu odlecial ;)

Gość gość
:) tak oto zbliżamy się do finału.

Gość gość pan pogodynka
Tak. Lubię uległe kobiety. Nawet te, które udają twarde i te mi ulegają. Lubię kiedy kobieta jest bezbronna wobec mnie :) To takie urocze i ujmujące :)

Gość gość
bo to jest jeden wielki odlot który miał swój początek w 1999 r albo w 2000 ...nie wiem On wie lepiej ,On w ogóle we wszystkim jest lepszy ode mnie i ma świetne podejście :-)jak jest autentyczny ..nie zakamuflowany.Dobranoc. https://youtu.be/U5LLkehUa-c

Gość gość
23.21 dokładnie tak ,świetnie to ująłeś..lepiej bym tego nie napisała nie dla wszystkich taka jestem ,potrafię pokazać pazury.Ciebie Pana /też z jakieś trzy razy zestrofowałam a potem było mi Pana żal..nawet bardzo żal...uroczo wyglądasz jak się fochasz..:-)