Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość bojesie

Nerwica lekowa

Polecane posty

Gość gość bojesie

Witam wszystkich, pisze na tym forum ponieważ nie mam już siły, a mam nadzieję że ktoś też ma to samo co ja. Mianowicie łącze się na nerwice lękowe od dłuższego czasu i czasami jest dobrze a czasami źle mam swoje napady. Teraz też mam napad nerwicy bo zmarł ojciec mojej siostry narzeczonego i się przejęłam, po prostu jak ktoś umrze nagle np na serce to dostaje ataku paniki że to też mi się stanie... boję się śmierci boję się o swoje serce i głowę boję się że nagle padnę i umrę po prostu jak o tym myślę to tą myśl mnie paraliżuje... Nie chce nigdzie chodzić ani do sklepu ani do pracy po prostu się boję... proszę pomóżcie

Gość gość
Xanax próbowałaś ?

Gość gość
zapewne daleko jesteś od Boga i to dla tego wszyscy ateisci choruja na nerwice lękowa

Gość gość
Część ja mam chorobę pojazdową tzn. jestem uzależniony/a od samochodu. Przez auta jest cierpienie ale nie o tym już się skupiam na twoich. Zaczynamy ,czy spożywasz alkohol , tabletki od lekarza pewnie nie od psychiatry , jaki masz wiek , pracę , męża , dzieci , sytuację rodzinną , poziom materialny , bracia , siostry w skrócie bo RODO tak opisowo.

Gość gość
Ja jestem ateistą odkąd przestałem wierzyć depresja mija.

Gość gość
gość 20:48 zapytaj Boga dlaczego ona ma lęki a potem dla mnie o numerki w Toto

Gość gość
A nie bierz xanaxu dopiero poczujesz co to lęk. Xanax duży problem są znacznie lepsze

Gość gość
To ja 20:50.51.53.56 Wzmocnienie napięcia lęku jest czymś wywołane albo masz narzeczonego albo po alkoholu albo jesteś w wieku 20 pare lat i ?

Gość gość
bóg odpowiada ludziom przez sumienie nie powodzenia tak muwił do Faustyny kowalskiej Jedynym środkiem w miarę skutecznym, aby was wyratować jest jeszcze ból, cierpienie i lęk. I tymi okrutnym środkami muszę się posługiwać bo was kocham i żal Mi was, gdy zdążacie do własnej zguby. Jedynie jeszcze to was nawraca i chroni.Muszę was przerazić i zadać wielki ból, abyście zechcieli otworzyć oczy i zawrócić z drogi zatracenia. Muszę to zrobić, by uratować tysiące Moich dzieci pożeranych przez szatana każdego dnia. Wy tego nie widzicie, bo wygodniej wam być ślepymi, ale Ja to wszystko widzę. Słyszę wołanie i widzę rozpacz i przerażenie ginących, krzyk bólu, który nigdy już nie ustanie. Tak, jak nigdy nie ustanie radość i szczęście tych, którzy pozostali ze Mną.to zksiazki Świadectwo dziennik duchowy-Alicja Lenczewska

Gość gość
Tramadol

Gość gość
Pamiętaj ponieważ nie dajesz znaku że lęk jest czymś naturalnym jak ból. Jeśli się wzmocnił to znaczy. Że czegoś się boisz i to na pewno ale jego wzmocnienie ma cię przed czymś zachamowac może czegoś naduzywasz albo przed czymś jesteś. Powodzenia Ja wracam do opisywania mojej pojazdowej To ja 20:50.51.53.56

Gość gość
pierwszym nastepstwem odejscia od Boga i poddanie sie działaniu złego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotności,trwoga i strach przed przyszłością zamkniecie w sobie i niemożność kochania ,a także najróżniejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne tracąc wiare, ludzie stacza sie jak po równi pochyłej,az w końcu dochodzą do stanu w którym traktują Boga jako największego wroga i zaczynają go nienawidzi w niektórych przypadkach moze dosc do opentania pan bóg dopuszcza do tego by zdemaskować obecnosc złych demonów i wezwac ludzi do nawrócenia

Gość gość
Wolę twoje lęki niż pisanie gościa 21:03. Tak Według mnie Biblia jest najpiękniejszą poezją ale i tak nie wierzę a wierzyłem

Gość gość
Odeszłam od Boga i wreszcie poczułam ulgę jest do szczesliwa.

Gość gość
I siedzisz na forum dla przegrywów o 9wieczór

Gość gość
bzdura czeka ciebie tylko cierpienie

Gość gość
Aciprex na dzień, hydroxyzyna na noc. Mnie pomaga.

Gość gość
Choć w to nie wierzysz to nie bój się nic ci nie bedzie,mnie pierwszy raz złamało 11 lat temu i od tego czasu radzę sobie raz lepiej raz gorzej,poprostu chyba przywykłam i jestem w stanie sobie wytłumaczyć jeśli się coś dzieje ze to nerwica,skorzystaj z pomocy specjalisty,naprawdę warto

Gość gośćbojesie
Biorę tabletki na nerwice i tak jak mówię raz jest dobrze a raz nie, mam narzeczonego, ale dzieci nie mam staram się o maleństwo, mam 25 lat

Gość gość
To ja 20:50.51.53.56 No wiesz przed tobą mega sprawy. Wchodzisz w życie które znasz tylko na doświadczeniu rodziców a tu różnie bywa. Powiem tak przy wsparciu rodzinny tak przejdziesz to oczywiście lęk osłabienie ale nigdy nie zniknie to dobrze. Jest on twoim sprzymierzeńcem tzw. kontrolą błędów. Przyszłości nie znasz ale jak będziesz dobra dla dziecka i wspierała rozwój waszej nowej rodziny poczujesz się super. Nie wytłumaczę ci dlaczego tak jest ale staraj się wspierać rodziną narzeczonym poczujesz tą magie jak za niemowlaka zobaczysz.

Gość gość
To ja 20:50.51.53.56 A bym zapomniał , staraj się nie przebywać za długo sama najlepiej w gronie najbliższych. Nawet jak trochę się zaczniesz kłócić to się nie martw to lęk a nawet panika. Zmieniasz się z dziewczyny w kobietę pozwól na to to naturalne ewolucyjne.

Gość gość
To ja 20:50.51.53.56 Dla mnie to najpiękniejsze chwile życia były a dzięki córce trwają dalej. Wracam ponieważ odkryłam nowe uzależnienie o pojazdu i opisuje je .

Gość gość
Nie szukaj tu porad ,musisz pójsc do lekarza ,nie mozesz sama sie leczyc sugerując się poradami innych ludzi .

Gość gość
To ja 20:50.51.53.56 Tak by było najlepiej ale u lekarza już była skoro bierze tabu. Teraz chce wziąć udział w internetowej grupowej terapii jak pomaga to ok. Ale tak lekarz jak najbardziej dbać o kondycję trzeba popieram.

Gość gość
Ja miałam nerwice i wyszłam z tego. Przestan o tym myśleć bo to tylko siedzi w twojej głowie rozumiesz ? tego nie ma czego się boisz ! nie skupiają się na tym i nie pozwalają aby ten lek Tobą rządził i wtedy on minie ! tak działa nerwica póki w nią wierzymy jest A jak przestajemy odchodzi ;)

Gość gość
To ja 20:50.51.53.56 Najlepiej psychiatra taki porządny obyś nie brała od neurologa czy innego tylko dobry rasowy psychiatra. Dostaniesz lęki nowoczesne które pobudzą pracę hormonów i powoli zaczniesz ogarnąć wszystko. Zacznij też o tym rozmawiać z rodzicami rodzeństwem a nawet narzeczonym.

Gość gość
To ja 20:50.51.53.56 Do gość 22:57 Możesz więcej szczegółów jestem ciekawa kiedy ile i jak pokonałas. Na czym jesteś dostałaś awans pijesz alkohol jesteś mamą czy jeszcze córeczką. Mam ten problem i kombinuje jak

Gość gość
takze myslałem ze wyleczyłem w 2005 ale wróciła 2 lata temu

Gość gość
To podziwiam cię ze starasz się o dziecko ja przez moja nerwice chyba się nie zdecyduje

Gość gość
To ja 20:50.51.53.56 Drogie Panie nerwica, fobie, leki czy co tam jeszcze nasi mądrale naukowi wymyśla nie są niczym nienormalnym. Rodzimy się z tym i umieramy. Nie pozbędziesz się czegoś czego nigdy nie było. Wchodzicie w poważne wyzwania jak za dziecka kolonie czy inne środowiska. Psychika czuwa bo ma czuwać dlatego że to wasz cichy nadzór życia tylko taki który racjonalnie ocenia i analizuje. Jeśli widzisz kolegę koleżanki i myślisz że jest cool to tak nie jest albo zabijają albo zapracuja albo mamusia czy tatuś jeszcze gile wyciera. Jeśli odczuwasz lek podejmij terapię jak najbardziej kondycja psychiczna jest najważniejsza, zobacz ile ludzi na siłkę aerobik chodzi a jak o psyche chodzi to wstyd. Mózg moja droga jest najważniejszym organem i trzeba o niego dbać. Będzie dobrze, dbać jeszcze raz dbać o kondycję psychiczną.