Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coMamZrobic30

Czy to zdrada?

Polecane posty

Gość coMamZrobic30

w wakacje rok temu przyjechał do nas mąż mojeje siostry ny wraz z dziecmi. jego żona wyjechala w sprawach służbowych za granice. mamy duzy dom, on i dzieci mialy pokoje na dole. od zawsze mi sie podobal (jest troche przystojniejszy od mojego męża, chociaz sa podobni) ale w ogole nie myslalam o zdradzie. pewnej nocy zeszlam na dol napic sie wody. u niego jeszcze palilo sie swiatlo. zapytalam przez drzwi czemu jeszcze nie spi. otworzyl je i.... sama nie wiem jak do tego doszlo. a teraz minal juz ponad rok. moj mąż o niczym nie wie. spotykamy sie zawsze u niego, kiedy nie ma jej dzieci oraz mojej siostry. nie sa to czeste spotkania, nic na sile. tylko kiedy jest okazja. moj mąż jest typem romantyka, mąż siostry jest spontaniczny i peln drapieznosci. lubimy te same rzeczy, w lozku jest nam cudownie. problem w tym, ze od tych wakacji, kiedy minal ponad rok rozpoczely sie jakies glebsze wyrzuty sumienia. z jednej strony wiem, ze nie bede mogla zrezygnowac z męża siostry, tak dobrego sexu nigdy nie mialam. z drugiej strony bardzo kocham mojego meza, nie wiem co mam zrobic? nie umiem sobie z tym poradzic.

Gość gość
Tak.

Gość gość
Jaka zdrada?O co wam chodzi?Jestem wolny od dawna.