Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staż w urzędzie pracy

Polecane posty

Gość gość

Dostałam propozycję stażu w starostwie za ok 900 zł miesięcznie na okres roku, nie krócej bo im się nie opłaca. Czy warto ? Nawet nie jestem po studiach prawniczych a dalszy rozwój w starostwie mnie nie interesuje. Co robić mam jeden dzień na decyzje.

Gość gość
Rok to długo jak na staż,a pieniądze marne tak naprawdę. Kiedyś bym Ci powiedziała,że owszem próbuj Kochana,ale teraz po różnych doświadczeniach powiem nie warto - lepiej szukać innej pracy na normalną umowę. Byłam dwa razy na stażu w swoim życiu i znam osoby,które też odbywały staż w urzędach i powiem Ci,że rzadko kiedy zostawiają kogoś na dłużej...zazwyczaj szukają na stażu darmowej siły roboczej - Ty dostajesz ochłapy a za to z**********z za wszystkich bo każdy Cie wykorzystuje, ponieważ stałym pracownikom się nie chce i szukają głupich żeby odwalali robotę za nich. Ty się starasz z nadzieją,że to docenią i potem dadzą Ci etat a i tak zazwyczaj Ci na koniec powiedzą żegnamy bo wolą wziąć kolejną osobę za darmochę i się nią wysługiwać. Nawet jeśli cudem uda Ci się po tym roku załapać na dłużej to pieniądze,które Ci zaoferuje tj.najniższa krajowa będą dla Ciebie niewystarczające.