Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża? Pomocy! A może choroba?:(

Polecane posty

Gość gość

Tabletki anty odstawiłam w Czerwcu tego roku. W Lipcu brak miesiączki.Ostatnie mięsiaczki:12 sierpnia (5dni), 10 września (5 dni), 8 Października (5 dni). Ostatnio miałam podwyższoną prolaktynę i hormony męskie. 26 Października kochaliśmy się z mężem do końca. Z wyliczeń mój cykl to 28/29 dni więc współżyliśmy 4 dni po owulacji według kalendarzyka. Czułam potem przez dwa dni ból jajników takie ukłucia ale do zniesienia. Po tygodniu zaczełam być jakaś słaba jak na grype. Okres powinnam dostać 5/6 Listopada, ale nie pojawił się ...mam tylko okropnie wzdęty brzuch, piersi jakieś nabrzmiałe ale nie bolą, bóle głowy od czasu do czasu, jest mi zimno wieczorami, śluz przezroczysty. Jutro kupie test ale czy to nie za wcześnie? A może po prostu jestem przeziębiona? Albo to przez te ostatnie wyniki hormonów?

Gość gość
U mnie zawsze pierwszym objaqem ciazy juz po tygodniu od poczecia byly okropne wzdecia i tak caly pierwszy trymestr.Po tych wzdeciach od razu wiedzialam ze to to.Zrob test

Gość gość
Lekarze mówili mi że z taką prolaktyną (569ml|Ul) ciężko będzie mi zajść w ciąże. Zobaczymy czy jutro będzie taka niespodzianka :-) Jakoś tak przeczuwam że jestem w ciąży ale nie wiem może sobie wkręcam

Gość gość
Trochę się boję bo nie myślałam że może udać się tak odrazu. Jutro jak wynik będzie pozytywny pewnie będe płakać i umrę ze stresu. Planowaliśmy dziecko ale myślałam że to potrwa. Teraz martwię się jak ja dam radę