Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Powinnam napisać?

Polecane posty

Gość gość

Witam Potrzebuję pilnej pomocy i liczę na wasze rady. 3 miesiące temu poznałam dziewczynę. Po miesiącu się spotkałyśmy. Potem były kolejne 2 spotkania. I po pewnym czasie, od ostatniego spotkania, ona zaczęła mniej odzywać. Mówiła ze nie ma czas. Pisałyśmy codziennie ale nie tak intensywnie jak kiedyś. Potem nastała ciesza. Po tygodniu jej milczenia zapytałam się czy wszystko okej. Odpowiedz była tak, tylko brak czasu. No i znowu rozmawiałyśmy. Tydzień temu sama mówiła ze chce się spotkać. Aczkolwiek zamiast spotkania znowu zaczęła milczeć. Nie wiem co robić. Mijają 3 miesiące a nasza znajomość nie rusza. Widziałyśmy się tylko 3 razy. Ostatni raz miesiąc temu. Dodatkowo istnieje możliwość ze poznała kogoś innego. Co mogłabym zrobić w tej sytuacji? Jak wzbudzić zainteresowanie? Powinnam napisać czy czekac aż się odezwie? Czy w ogóle jest szansa żeby ta znajomość przeniosła się na wyższy poziom? Czuje jakby mnie olewała ale może faktycznie to brak czasu. Tylko ze przez miesiąc nie znaleźć godziny na spotkanie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować