Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milamolos

Jak radzic sobie ze stresem szkolenie

Polecane posty

Gość Milamolos

Witajcie, czy ktoś może brał udział w jakichś szkoleniach dotyczących radzenia sobie ze stresem? jestem ciągle strasznie zestresowana i przekłada się to na moje wyniki w pracy...akurat pracuje często w terenie gdzie mamy kontakt z klientami i często zżera po prostu mnie stres. Myślałam o jakimś psychologu, coachu...warto? ktos ewentualnie może kogoś polecić?

Gość Elżbietkalokus
Poczytaj artykuły na blogu strony https://manka-academy.com/ ;) jest dużo przydatnych informacji. Polecam też szkolenia, jakie organizuje właśnie Marcin Mańka. Bardzo dobre łączy swoje wykształcenie w psychologii z doświadczeniem jako m.in coach.

Gość pamelcia12x
Miałam okazję z firmy uczestniczyć na szkoleniu organizowanym przez Pana Marcina. Szkolenie bardzo dużo mi dało, nauczyłam się panować nad emocjami podczas stresujących wystąpień publicznych. Jest to taka inwestycja w samego siebie więc warto, zawsze się przyda.

Gość Enorla
Masz na myśli Marcina Mańka? ja nie korzystałam z jego szkoleń, ale słyszałam, ze to dobry coach i psycholog z ogromnym doświadczeniem. Szef w pracy ostatnio właśnie mówił, że tego Pan Marcin Mańka chce wziąć do poprowadzenia szkolenia dla pracowników z obsługi klienta i czegoś tam jeszcze.

Gość sprungli
Na stres jest tylko jeden sposób - być przygotowanym do zadania i nie mieć braków w wyszkoleniu. A jeśli osoba introwertyczna i nieśmiała chce być przedstawicielem handlowym to chyba nie jest to stres tylko niewlasciwy wybór stanowiska pracy.

Gość Tuzzut
Wiesz jaki jest mój sposób? Wyżyć się! :D ja też mam dosyc stresujacaa prace, spotkania biznesowe z klientami, reprezentowanie firmy.... czasami przy duzych przetargach nie mogłam spać po nocach... aż stwierdziłam ze co mi tam, musze się jakoś wyszaleć - pojechałam polatać do tunelu aerodynamicznego SpeedFly (niedalekko Wrocłąwia) i wiesz co? Jak ręką odjął :D podniosła mi się adrenalina, pozbyłam się stresu, dało mi to więcej niż jakikolwiek "kołczing".... więc przemyśl to i jak masz mozliwośc to idź w tą stronę! Powodzenia :) :)

Gość izabelamaj
Ja również polecam szkolenia oferowane przez Pana Marcina Mańka. Dodatkowo ten Pan prowadzi bloga z którego również można się dowiedzieć mnóstwo informacji.