Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz wydal pieniadze z kredytu co robic

Polecane posty

Gość gość

Wyszlam za maz 4 lata temu. Zakochałam sie w nim, mądry, inteligentny, czarujacy, zmyslowy, z pasją, hobby, z dobrej rodziny. Wynajmowalismy mieszkanie, ja dobrze zarabiam, on zarabial mniej, ale teraz dostał lepsza prace. Teraz przeprowadzilismy sie do pieknego domu, wzielismy na koncowke kredyt, niecałe sto tysiecy. Kiedy weszłam na to konto, okazalo sie, ze wydał z niego około połowy pieniedzy. Zrobilam awanture, bylam w szoku, powiedzial, ze pozyczyl koledze na samochód. Zrobilam tamemu awanture, okazało sie to nieprawdą. Nie pozyczył jemu. Poza tym kolega poinformowl mnie, ze kiedy z nim razem pracowal, moj maz nieuczciwie postepowal, poniewaz bral sobie czesc pieniedzy, a mieli dzielic sie po rowno. Pytany o to, wszystkiemu zaprzeczal, wymyslał rozne historie, ale nie przyznawał sie, ze to on brał te pieniadze. Poza tym denerwuje mnie to, że podrywa inne kobiety, to znaczy zaczepia je, zagaduje... Kocham go, ale zastanawiam się, co z tym zrobić, przejme kontrole nad naszymi pieniedzmi, bede go kontrolowac...co robic, czy on sie zmieni..

Gość gość
Jesteś durna jak but! Kochaj dalej a meżulek Cię z torbami pusci. Jedyne co zostawi to długi do spłacenia Pamiętaj jedno : oszust zostanie oszustem. Kłamstwo ma we krwi.

Gość gość
On cię nie kocha

Gość goscjegozona
Zaraz, ja mam osobne konto. Po drugie, twierdzi, ze mnie kocha i jest bardzo przekonujacy. Poprostu zastanawiam sie, mysle, ze on ma taki stosunek do pieniedzy, to znaczy, moze to podpada pod jakias chorobe, schorzenie? Powiedzial, ze to sie nie powtorzy. Jakie sa rokowania? W sumie, to czuje sie dziwnie. Okłamał mnie, wydal pieniadze..Twierdzi, ze odda, teraz wiecej zarabia, ale zrobil to poza moimi plecami. Jak bedzie wygladało moje zycie z nim? Czy on sie radyklanie zmieni?

Gość gośćjegozona
Dlaczego twierdzisz, ze on mnie nie kocha? Ma poprostu problem z pieniedzmi.

Gość gość
A wiesz na co wydał te pieniądze? Może ma problem z hazardem? Hazardziści zawsze kłamią.

Gość gośćjegozona
Nie wiem, najpierw skłamal, ze pozyczyl koledze, potem, ze zwróci. Nie wiem, gdzie sa. On duzo mowi, pokrętnie o tych pieniadzach.

Gość gość
Wydał na panienki, ale ile pochedorzył to jego :) nie ma darmowego ciupciania.

Gość gość
Strasznie Ci współczuję, mam nadzieję, że to nie hazard. Jeżeli jednak się okaże, że to to powinnaś jak najszybciej namówić go na leczenie. To koszmarne uzależnienie który stacza człowieka na dno. Trzymaj się.

Gość gość
Masz osobne konto ale kredyt który będziecie spłacać razem był na jego koncie. Ale broń misia, broń!!!

Gość gość
gość dziś Wydał na panienki, ale ile pochedorzył to jego usmiech.gif nie ma darmowego ciupciania. X Obstawiam bardziej hazard.

Gość gośćjegozona
Postanowilam go sprawdzic po kontem kobiet. Załoze fikcyjne konto. Teraz przeprowadzilismy sie na totalne odludzie, na wies, pod lasem, jestesmy sami.

Gość gość
A.macie rozdzielność majatkową? Bo jak nie to ten kredycik ty tez będziesz spłacać jeśli on przestanie

Gość gość
Pewnie hazardzista.Tacy potrafia dlugo klamac.Potem zaczynaja krasc i ciagle klamia w zywe oczy

Gość gośćjegozona
Ja sprawdzic, czy jest hazardzista? Nie, nie mamy rozdzielnosci. On teraz tez dobrze zarabia i spłaca. Pieniadze nie sa takim problemem, tylko jego zachowanie.

Jak zbudujecie dom zażądaj jego podziału, rozdzielcie kredyt na dwa i niech każde spłaca swoją część. Takiej osobie już bym nie zaufał a na pewno nie w kwestii finansowej

Gość gośćjegozona
Tak, tak zrobie- dom juz mamy. Nie spodziewałam sie tego po nim.

W ogole zróbcie rozdzielność majątkową, żeby przypadkiem nie okazało się, że będziesz musiała coś spłacać w parabankach.

Gość gośćjegozona
On ma mame, ktora ma pieniadze- idzie do niej zali sie na mnie mama daje mu pieniadze- byl czas, kiedy on mowil, ze to pieniadze zarobione w pracy, a to byly pieniadze od jego matki

Gość gość
kto najlepiej wacka ssa? tylko kurfa monika !!! :d

Gość kris93
hahahaha, sory ale mnie to mocno rozbawiło jak napisałaś że pożyczone pieniądze pożyczył......Słuchaj ja ci mogę tyle powiedzieć że faktycznie może i oddał koledze bo kiedyś pożyczał od niego ale np: na prostytuty lub hazard i kolega go kryje,(każdy ma swój grzech kawalerski) druga wersja coś gdzieś zrobił (straty finansowe) i nie chce wyjść na debila przed tobą i to ukrywa. faceci tak mają że do porażki się nie chcą przyznać przynajmniej w moim otoczeniu muszę kryć nonstop znajomych...i kolejna sprawa chyba najgorsza to ma babe na boku gdzieś i np: funduje jej jakieś atrakcje itd. Zapamiętaj że najbardziej porządni ludzie to największe świnie .

Gość gośćjegozona
Na pewno koledze nie pozyczyl jednak. Moj maz jest znany z tego, ze podrywa inne, to kolejna przypadlosć, ktora doprowadza mnie do szalu. Zaczepia kobiety, zagaduje, komplementuje, ale jest w tym nieszkodliwy, chyba.

Gość gość
"Zapamiętaj że najbardziej porządni ludzie to największe świnie ." X Mozesz rozwinac ? Mialas jakies osobiste doswiadczenia ?