Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym się zaręczyc?

Polecane posty

Gość gość

Kobietki kochane... Po 3 latach niełatwego związku z niesamowicie uczuciową, empatyczną kobietką, średniego wzrostu, ceniącą styl retro z nutką nowoczesności, postanowiłem zakupić pierścionek zaręczynowy. Całkiem mozliwe że wybiorę ring wg mojego gustu. Co dla kobiety jest najważniejsze - piękny wygląd piersionka czy sam fakt zaręczyn (to na wypadek gdybym nie trafił w gust). Aaaaa jak zmierzyć grubość palca by się nie zorientowała (mam już wymierzony ale dobre rady zawsze w cenie).

Gość gość
No moim zdaniem to na ten moment wszystko sie sklada. I trafiony w gust pierscionek, sama oprawa zareczyn, no i najwazniejsze - osoba narzeczonego. Uwazam, ze warto celebrowac takie chwile, sa niepowtarzalne i pamieta sie je do konca zycia. Takze gratuluje i zycze sczescia. Pierscionki w razie czego mozna poddac zmianie rozmiaru. Niektorzy jubilerzy maja taka opcje w cenie. Przepiekne sa z Glamiry. Wszystkie bez wyjatku. Ale to dla mnie. Ell.

Gość gość
Dla mnie byl wazny jedynie fakt zareczyn, chyba dla kazdej kobiety co traktuje druga polowe powaznie, pierscionek to symbol.Mozesz jej zwinac pierscionek ktory juz ma i pokazac jubilerowi

Gość gość
Zmierz jak będzie spała.

Gość gość
19:55 Jeszcze o kradzież go oskarży;)

Gość gość
Kup w Kruku pierścionek „jedyny” z brylantem- nie ma szans, żeby nie spodobał się.