Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet chce się spotykać niezobowiązująco, ale za to wymaga ode mnie wierności

Polecane posty

Gość gość

Z jednej strony powiedzial, ze nie chce zobowiązan, a z drugiej strony, ze jesli sobie kogos znajde na powaznie mam mu powiedzieć, ale wtedy już nie bedziemy sie spotykac :O Poza tym ostatnio mu powiedzialam, ze wychodze ze znajomymi jak zapytal co bede robila, a on na to " a można wiedziec z kim?"- choc ich nie zna. Nie rozumiem go :O Oczywiście on z niczego mnie sie nie spowiada

Gość gość
Przeczytaj sama co napisałaś i się zastanów nad sobą samą na to ty obcemu człowiekowi który Ci jawnie powiedział ze będziesz tylko jako tania lala do bzykania pozwalasz.

Gość gość
Czego nie rozumiesz? Pies ogrodnika!

Gość gość
Nie powiedział ci idiotko że nie możesz dawać innym, tylko jak znajdziesz sobie kogoś na poważnie to on zniknie bo będziesz w związku.

Gość gość
20.26 dokładnie, on nie wymaga wierności tylko dopuszcza możliwość ze znajdziesz sobie kogoś i wtedy on zniknie. A jak tak wypytuje co i z kim to skwituj to ,,Ty tez mi się nie spowiadasz. Moja sprawa" i usmiechnij się, nic wiecej nie mow. Nie jesteś mu winna żadnych wyjaśnień, to tylko układ.

Gość gość
Powiedział też o sypianiu z innymi tzn., ze by mu to przeszkadzalo gdybym sypiala

Gość gość
gość dziś Z jednej strony powiedzial, ze nie chce zobowiązan, a z drugiej strony, ze jesli sobie kogos znajde na powaznie mam mu powiedzieć, ale wtedy już nie bedziemy sie spotykac xxx Autorko, nie bardzo zrozumiałam na czym polega wasz układ bo mnie to wygląda na "friends with benefits". On nie chce zobowiązań, spotykacie się, śpicie ze sobą a jednocześnie on zachowuje się jak "pies ogrodnika". Dla mnie dziwna jest ta wasza relacja i nie widzę sensu, żeby tkwić w czymś takim i tracić czas. Jak chce być z Tobą ale "niezobowiązująco" to najwyższy czas pogonić tego cwaniaczka:P

Gość brokeninside87
" a można wiedziec z kim? x dziwne:O już jesteś jego tygryskiem, ale się tego wypiera:O

Gość gość
A po co ci taki uklad? Naprawde juz wszyscy mezczyzni wymarli, ze musisz wchodzic w jakies popaprane uklady? Kobieto facetow jest w brod. Wystarczy tylko sie rozejrzec. Spowiadac sie facetowi z ukladu? Bezsenssss i strata czasu w czyms takim zalosnym brac udzial. Ell.

Gość gość
U mnie jest tak samo. Może to ten sam facet?

Gość gość
Z jednej strony powiedzial, ze nie chce zobowiązan, a z drugiej strony, ze jesli sobie kogos znajde na powaznie mam mu powiedzieć, ale wtedy już nie bedziemy sie spotykac pechowiec. X No to chyba postawil sprawe jasno i klarownie . To nie jest wymaganie wiernosci tylko informacja , ze sie usunie gdy sobie kogos znajdziesz

Gość gość
Usunie się jak ona sobie kogoś znajdzie ??? Jak można szukać kogoś będąc jednocześnie w relacji z innym ???

Gość gość
Faceci są dziwni.

Gość gość
Usunie się jak ona sobie kogoś znajdzie:)- ŁASKAWCA...

Gość gość
gość dziś Faceci są dziwni. xx Nie dziwni tylko to są wyrachowani gracze mający na względzie tylko swoją korzyść.

Gość gość
gość dziś Usunie się jak ona sobie kogoś znajdzie ??? Jak można szukać kogoś będąc jednocześnie w relacji z innym ???" X Jak widac w zalaczonym opisie on obstawia , ze mozna szukac , bo nie traktuje tej relacji powaznie . Ludzie sa rozni .

Gość gość
Wiernośc na to niech nie liczy sa inni faceci wystarczy spotkac tego jednego który będzie odpowiadał tyle będzie jego nie można się kims bawic jak zabawką.

Gość gość
22:10 jestes autorka ?

Gość gość
NIE NIE jestem autorką...

Gość gość
gość dziś - jak widać ON obstawia a ONA nie zgłasza protestu. Woli wypłakać się na Kafe... Żal mi Cię Autorko:P

Gość gość
Bo taka relacja jest najwygodniejsza dla niego- dla Ciebie niekoniecznie.

Gość gość
Hehe dobre... Zwyczajny pies ogrodnika. Pokaz gdzie jego miejsce, daj mu do zrozumienia ze nie będziesz mu się tłumaczyła i będziesz robiła co chciała bo to przecież zwykły układ a nie związek.

Gość gość
gość dziś - zwyczajny układ? Ja jestem kobietą (nie Autorką) i wolałabym być sama, niż tkwić w jak to określasz "układzie" z takim patałachem... Ale kobiety jak widać są różne...

Gość gość
Tak, lala, ludzie są różni. Niektórzy nie chcą się wiązać, tylko nawiązywać luźniejsze relacje. Jeżeli obie strony tego chcą, to innym nic do tego. Co do autorki - może facet chce sypiać tylko z tobą i liczy na to, że ty będziesz sypiać tylko z nim?

Gość gość
23:04 - haha , takie typki chca sypiac z kim popadnie , stad luzny uklad . A to , ze powiedzial ze by mu przeszkadzalo gdyby z kims stpiala znaczylo , ze ak chce to moze chociaz nie bardzo by mu to pasowalo . A dlaczego , ze jak chce to moze - bo on jest luzny " w kroku " . Brzydko brzmi , ale cala prawda .

Gość gość
* popr. sypiala

Gość gość
Większość facetów chciałaby sypiać z kim popadnie.

Gość ~żywe_zło
Moja dawna znajoma była w czymś, co ja nazwałem związkiem jednostronnie otwartym. Koleś wyrywał i zaliczał laski poznane w necie i jednocześnie dostawał p.i.e.r.dolca, gdy ona wychodziła z kimś na kawę. Na szczęście nie mam już z tą patologią kontaktu.

Gość gość
23.23 i co ona zrobiła? Jak głupia pewnie mu się tłumaczyła i spotykała się juz tylko z nim żeby nie podpasc ,,misiowi" :D