Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety czują misję naprawy swojego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Znacie ten schemat? Piękna kobieta, a u jej boku jakiś bezpłciowy flak. I ona czuje, że jej misją jest go "naprawić". I jest z nim pomimo bólu, który jej sprawia przebywanie z tym niedojrzałym człowiekiem.

Gość gość
Nie

Gość marawstala
Znam Starają sie być dobrymi ludźmi : )

Gość gość
Faceta nie zmienisz nigdy. Moze tylko Ci sie tylko tak wydawać ,ze Go zmieniłaś. To dobrzy aktorzy sa.

Gość marawstala
Wiem : ) dlatego juz na poczatku trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte, choc tyle... : )

Gość gość
Syndrom matki Teresy

Gość gość
Diano mysle o Tobie....

Gość marawstala
Niedoszły mąż? : )

Gość gość
Da się:classic_cool: zależy od charakteru faceta i od techniki jaką kobieta zastosuje. Mnie się udało w dużym procencie zmienić i nawet jest mi wdzięczny i kocha bardziej:P

Gość marawstala
Bardziej chodziło o resocjalizację : ) drobne wady to każdy posiada słowo mi umknelo : )

Gość gość
Już wyjaśniam ;) Ponieważ, gdy kobieta i mężczyzna poznają się, wszystko wygląda inaczej. A dlaczego? Bo mężczyzna jest inny, tzn. udaje kogoś innego, by kobietę zdobyć, podbić jej serce i zatrzymać ją przy sobie. Właściwie może nie udaje, lecz na początku związku daje z siebie całe 100%, co sprawia, że wygląda na inny typ, taki który zawrócił kobiecie w głowie. Docelowo, gdy emocje w związku opadną, mężczyzna prezentuje sobą jakieś 30% - 50% tego "ideału", tak więc kobiecie powoli zaczyna czegoś brakować, czuje różnice w tych właśnie procentach (przecież nie takiego gościa wybrała spośród tłumu adoratorów...:) To przecież mężczyźnie ze snów dała szansę! ;) Mężczyzna z kolei podświadomie wyłapuje jej myśli i w poszukiwaniu brakujących procentów ulatnia się na piwo...:O Tak więc co pozostaje kobiecie? Tylko i wyłącznie próba naprawienia sobie męża/chłopaka, by przywrócić go do stanu, w którym towar leżał na półce, tak tak wtedy, gdy ją olśnił... ;) Ot co :P:D:)