Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blagam jest ktos ? powazna sprawa prosze.

Polecane posty

Gość gość

Położyłam się spać z bólem gowy, który miałam już wiele razy, ogromny ucisk w czaszce bolący w rytm bicia serca jednak zaWsze mi przechodzilo jak sie wyspalam . Teraz 1 ra boli nie przerwanie 2 razy mnie wybudzil. Ze snu nie wiem czy dzwonic na karetke czy co ? 20 lat mam i jedt 5 rano nie chce robic klopotwo rodzica

Gość gość
to sie budzi rodzica i jedzie sie do szpitala zeby sprawdzili co to jest i badania przeswietlenia glowy

Gość gość
i sie robi Tomografie głowy zeby wykryli przyczyne

Gość gość
poczekaj az bol ustapi i czy to sie dzialo juz wczesniej

Gość gość
Jak pojade do szpitala to przeciez nie zrobia mi tomografi bo jakaś dziewczynke strasznie boli glowa.. Na te badanie pewbnie trzeba czekac w szpitalu dniami. Poczekam i ppstaram sie nie ruszac i jakos obnizyc cisnienie jak nie przejdzie do rana to jade na konsutacje (ale co mi ona da jak i tak nikt mi rezonansu nie zrobi od tak). Powie prosze brac leki przeciw bolowe.

Gość gość
ale dzialo sie to juz wczesniej ?odczekaj moze minie zajmij sie czyms przez ten czas

Gość gość
Tak dzialnsie wczesniej ale usepowalo po zasnieciu na 2 dzien zawsZe nic nie czulam a dzis obudzilam sie 2 razy prZez ten bol. To uczucie jakbym miala balon w glowie po lewej stronie i on sie pompuje wraz ze wzrostem cisniwnia boli od oka do lewego tylniego plata

Gość gość
no to na tomografie glowy badania zrobic trzeba

Gość gość
Tętniak mózgu moze to byc

Gość gość
Czy tomozliwe ze to po prostu ostra migrena ?

Gość gość
a wymiotujesz czy nie ?

Gość gość
jak wymiotujesz to Tętniak mózgu a jezeli nie to zwykly bol ale jak wymiotujesz to Tętniak mózgu.

Gość gość
Nie wymiotuje, nie mam nudnosi ani zaburzen widzenia ale bol jest ogromny i nasila sie wraz z biciem serca wiec to musi chodzis o csnienie jakby to byla migrenna to mialabym swiatlostret a nie mam

Gość gość
to i tak musisz zrobic tomografie jak ci sie to dzieje

Gość gość
Dziekuje ze odpusywala pani/pan wiedZialam ze napisanie tu nic nie pomoże ale chciaz troche otuchy i zmalał mi nieco strach dzieki pisaniu

Gość gość
Zmierz sobie ciśnienie i jeśli jest wysokie ,masz zaczerwieniona twarz to zrób sobie zimne okłady na głowę np.z lodu i ręcznika albo wyjmij coś poprostu z zamrażarki i przyłoz przez ręcznik do czoła.

Gość gość
zmierzenie ciśnienia powinno być pierwszą rzeczą jaką powinna zrobić a ona pierwszą rzeczą jaką zrobiła to założyła temat na forum dla prawiczków i patoli :)

Gość gość
to moze byc od zoladka.ja tak mialam.nadprodukcja kwasu.teraz jak cos takiego sie dzieje to biore pantoprazol