Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się odpowiedzialna za siostre

Polecane posty

Gość gość

Jest ode mnie starsza, nie ma znajomych, własnego życia. Zawsze razem mieszkalysmy, zdarzało się ze razem pracowalysmy... Ona jest sama, ja zawsze niepotrzebnie za duzo mówiłam jej o związkach więc zawsze dzięki jej namówił szybko się rozpadaly. . Wtedy ona mówiła wyjeżdżamy do innego miasta, znajdziesz sobie innego. Wyjezdzalysmy i znowu było to samo, ja w końcu kogoś poznałam, ona go nie lubiła, rozstanie i wyjazd. Teraz w końcu zobaczyłam co się dzieje. Mam wrażenie że ona chce bym była sama, zyla tylko z nią... Straciła pracę, pracowalysmy razem od 2 miesięcy siedzi w domu nie szuka niczego. Gdy jej powiedzialam żeby zaczęła szukać, bo ja robię to za nią, zrobiła mi awanture ze zajmuje się tylko swoim życiem i sobą. Nie interesuje się nią. I znowu ja zerwalam z facetem i ona znowu mówi wyjedzmy... Czyli zajmij się wszystkim znajz mi pracę i siedz przy mnie... A ja jestem już zmęczona czuje się jak jej nianka, każdego faceta mi obrzydza. Każdy jest zły, idiota, głupek... Już nie wiem co mam robić..jestem po rozstaniu, cierpie znowu chciałam łapać za walizki i jechać...ale boję się że znowu będzie to samo..

Gość gość
jest dorosla ty tez wyprowadz sie od niej nie dawaj jej pieniadzy to sie ruszy do pracy

Gość WolfGang DuszMocArt
Ciągle wyjeżdżacie i wyjeżdżacie? Skąd dokąd? To jak powieść drogi.

Gość gość
tak zeby nie miala dostepu do pieniedzy niczego jej nie dawaj zglodnieje to sie ruszy do pracy

Gość gość
to najlepsza sprawdzona metoda tak to sobie w zyciu nie poradzi

Gość gość
ona musi sie usamodzielnić

Gość gość
Ty chyba jakaś głupia jesteś. Przecież ona na Tobie żeruje i niszczy Ci życie, a Ty jak ślepa pozwalasz na więcej i więcej. Pogoń siostrę i spotykajcie się raz do roku.