Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z góry dziękuje za pomoc

Związek z obcokrajowcem pomocy

Polecane posty

Gość Z góry dziękuje za pomoc

Od pewnego czasu spotykam się z obcokrajowcem (Kurdem). Pomimo bariery językowej (on mówi po Polsku ale wiele słów nie rozumie) dobrze czuje się w jego towarzystwie i fajnie spedza mi się z nim czas. Bardzo mnie szanuje i wiem ze mogę na niego liczyć w różnych sytuacjach. On chciał by stworzyć ze mną związek ale ja obawiam się różnic kulturowych i wyznaniowych. On jest muzułmaninem niepraktykujacym(pije pali i jje wszystko, nie modli się)Pomimo tego ze on już od paru lat mieszka w Polsce i prowadzi tutaj biznes, to jednak zauważalne sa te różnice między nami. On zaczął pracować w wieku 15 lat, nie ma wykształcenia i nawet nigdy nie był w teatrze, wesołym miasteczku, czy nie jeździł nawet metrem czy tramwajem.... aczkolwiek zaszed daleko i prowadzi wielka firmę na polskim rynku.Moja rodzina jest bardzo przeciwna tej znajomosci. Mi tez osobiście trochę wstyd się z nim pokazać gdzieś bo ludzie odrazu patrzą na nas dziwnie myślą ze jestem typowa utrzymanką bogatego cudzoziemca. Ale nie jest tak, nigdy nic materialnego od niego nie chciałam. Chodzi mi jedynie o w/w różnice. Jak myślicie jest w ogóle szansa aby poukładać takie coś czy lepiej się w ogóle w to nie pchać (tak jak sądzą moi rodzice)? Ps ja mam 30 lat on 34 obydwoje jesteśmy stanu wolnego

Gość gość
Popuszczaj szpary ale za 2lata nie zakładaj tematu na kafe,-Jak uwolnić sie od męża sadysty beżowego