Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężatki które zdradzają

Polecane posty

Gość gość
Mam to w doopencji, co kto myśli o zdradzie mężstek, bo żonaci robią to samo. Je#li się myśli, że ma się żonę czy męża i już nie trzeba się w związku starać, tylko wystarczy w nim być, to tak się to kończy.

Gość gość
Zdradzam mojego meza to jest fakt, chodz nie lubie owego procesz nazywac zdradzaniem. Maz kocha wyjazdy do pracy za granice, nie dba o moje potrzeby seksualne. Dlatego mam kochanka i sypiam z nim w swoim lozku to nie swiadczy ze meza kocham mniej, pomimo ze kochaka mam duzo lepszego w lozku jeszcze mi nie powiedzial ze jest zmeczony, Przy kochanku czje sie pelnowartosciowa kobieta, bo czasami nie moge dojsc do toalety o wlasnych silach.Ale wtenczas czuje sie najszczesliwsza

gość dziś Mam to w doopencji, co kto myśli o zdradzie mężstek, bo żonaci robią to samo. Je#li się myśli, że ma się żonę czy męża i już nie trzeba się w związku starać, tylko wystarczy w nim być, to tak się to kończy. ggg Czyli jeżeli się delikwent nie stara to co proponujesz? Skok w bok, czy pozew? :D

Gość gość
dojrzałe rozwódki są dobre w wyrku

Gość gość
14.52 tak jak chodzi o badanie u ginekologa jest mąż przy każdym jak tylko zaczęłam chodzić w ogóle do ginekologa. Pierwsze badanie gdy miałam był jako chłopak potem juz jako mąż i nigdy nie spotkałam żadnego ginekologa który by miał jakieś ale do obecności. Może dlatego że nie chodzę do patałachów i zboczeńców którzy nie wiedzą że pacjent decyduje o obecności. A co do zdrady to rozumiem tych co mają trójkąt lub wymianę partnerów ale obrzydliwe jest zdradzanie bez obecnośc***artnera. Ja byłam dziewicą mąż prawiczkiem może dlatego bardziej potrafimy docenić naszą intymność i nie mamy seksu grupowego jak i dlatego mąż jest przy wszystkich badaniach i zabiegach bo intymność to ja i mąż a nie ja i ginekolog? Również gdy brak partnera może być i tak ze gin zg***** jak w Zabrzu i innych miastach! !!

Gość gość
ja też zawsze wchodzę ze swoim pupilem do gabinetu weterynaryjnego i jestem przy każdym badaniu:-D

Gość gość
Każda kobieta która znam, miała styczność z ginekologiem zboczeńcem, lub zna osobę która miała z takim styczność. Ten zawód powinien być typowo dla kobiet, tak jak górnictwo i kopalnia dla mężczyzn, wtedy by nie było tego szumu i strachu przed ginekologiem zboczeńcem

Gość gość
Zdradzam męża od kilku lat z jednym i tym facetem. Mąż w ogóle się mną nie interesuje, mimo wielu prób z mojej strony! Kochanek w łóżku to ten sam temperament co ja, zrobi wszystko o czym marzę, mąż raz na dwa tygodnie, byle jak, byleby się spuścić! Kiedy człowiek jest zakochany na początku, wiele rzeczy mu nie przeszkadza, to się staje z czasem!

gość dziś ggg Przepraszam, nie doczytałam. Czyli Ty już złożyłaś pozew i czekasz na rozstrzygnięcie, tak?

Gość gość
A co cię to obchodzi czy złożyłam pozew????? Pytanie było inne!!

Gość gość
Jak bym w domu to dostala to co chce jako kobieta zdrowa to napewno nigdzie bym faceta nie szukala ale jak w domu ten moj pan mysli o sobie zeby jak najszypcirj jaja sobie oproznic to sa tego skutki ze kobiety zdradzaja bo tez potrzeby sexsualne maja I tyle w tym temacie

gość dziś A co cię to obchodzi czy złożyłam pozew????? Pytanie było inne!! ggg Złożyłaś pozew, czy nie?

Gość gość
F******u!!!

Gość gość
Moja żona w wieku 28lat nie ma potrzeb seksualnych. Pytanie do was kobiety, nie ma bo poprostu nie ma? Czy ma kogoś na boku, dodam ze wcześniej w czasach gdy byliśmy para lubiała ten sport

Gość gość
Wiesz...może jest przemęczona, ma chwilowo dość, złapała męża i po co jej seks, boi się ciąży....to tak na szybko. Ja jak miałam kochanka, miałam też większa niż zwykle ochotę na męża!

Gość gość
Też chodzę z mezem na badanie ginekologa bo samą by mnie przeleciał.

Gość gość
ja swojego zdradzam od 13 lat bardzo mi dobrze z kochankiem i cale tego nie żałuję przychodzę do domu z rozjechaną i zalaną cipką i dupcią sperma jeszcze z nich kapie kładę się obok niego do łóżka i on jeszcze przez tyle lat się nie zorientował

Gość gość
moj maz to jest gosciem w domu non stop w delegacji , powiedzial mi zebym sobie kupila porzadny wibrator a jemu dala spokuj to mu daje spokoj jak go tylko w domu niema to dzwonie po jego zastepce i jestem zaspokojona tak ze az czasami odplywam

Gość gość
Ohhhhhh

Gość gość z sanatorium
Będąc w sanatorium miałem okazję zdradzić bo pokrywała mnie pewna dość atrakcyjna i młodsza o jakieś 10 lat pani ale kocham moją żonę i obróciłem to w żart chociaż kobitka była jak dla mnie taka z górnej półki

Gość gość
podrywała* miało być

Gość gość
też mąż pół roku był na służbowym wyjeździe w USA (po latach wiem że używał sobie tem z dwoma babkami), a ja na początku wiernie czekałam, ale pewnego razu sąsiad przyszedł po coś tam i tak od słowa do słowa i skończyło się w łóżku, mi było dobrze bo byłam spragniona mężczyzny, póżniej kilkukrotnie to powtórzyliśmy, ale zaczęłam mieć wyrzuty i skończyłam to, chociaż nie powiem było mi dobrze

Gość p47
ja stanowczo wolę starsze panie,chętnie taką poznam

Gość gość
Z mężem żyjemy od lat jak brat z siostrą, zero zbliżeń więc chyba nic dziwnego że w końcu po latach takiego życia go zdradziłam ? Brakuje mi sexu tak po prostu, a nie myślę o rozwodzie z wielu względów.

Gość gość
Nie zdradzam i nie jestem zdradzana bo oboje jesteśmy usatysfakcjonowani naszym seksem z mężem dwa razy dziennie bo możemy sobie na to pozwolić przy wolnym zawodzie. A do ginekologa zawsze z mężem i zaden nigdy nam nie podskoczył lekarz gdy usłyszał jaki ma mąż zawód nie jest lekarzem ale nie popiści bezprawia gdyby któryś chciał wyprosić go z gabinetu.