Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężatki które zdradzają

Polecane posty

Gość ogolony h
No tak, od czasu do czasu. Ale nie za czesto.

Gość gość
To i tak masz superowo że masz ta koleżanka bo mnie w delegacje to wysłali kiedyś z taką że ło matko 100kg żywej wagi wporzo laska ale nie moje klimaty

Gość ogolony h
Ostatnio wyjezdzam sam na delegacje. Ale to nie problem.

Gość gość
A tam chrzanisz Jestem mężatka od 6lat i seks to ja mam raz na kilka mc bo mój mąż to kłoda na maxa. Moja wina ze myśle o kochanku? Nie gram przy mężu jakiejś świętej. Rączkę chce urozmaicać seks ale jego to trzba było wszystkiego nauczyć, pokazać, powiedzieć a i tak do niczego jest. X To trzeba było nie leciec na kasę. Miałaś chłopaka w którym byłaś zakochana i dobrze było w łóżku to go olałaś bo mało zarabiał i zakręciłaś bogatego knura z małym wackiem. Jaka tam miłość trzeba dobrze kalkulować

Gość gość
Mąż akceptuje moją pracę jestem pielęgniarką.Wiele razy goliłam mężczyzn do zabiegów,zakładałam opatrunki,cewniki.Dla niektórych facetów to nie do zaakceptowania:O

Gość gość
15.30 tylko mąż ma do ciebie prawo? A ja mam męża przy wszystkich badaniach cipki i był przy porodzie bo mąż ma do mnie prawo a ja do niego. A ty jak idziesz do obcego faceta ginekologa i pcha łapy w cipkę to męża zapewne w tej sytuacji sie wstydzisz i intymność masz z ginekologiem a nie z mężem!? Mój mąż mi wystarcza prawie codziennie i zawsze mam orgazm.

Gość gość
Puknij sie w czolo ginekolozko ;pp

Gość gość
00.41 ty sie puknij w głowę bo jesteś jednym ze zboczonych ginekologów ktorym nie pasuje obecność osoby ukochanej przy badaniu i nie możesz soe podniecać a ja mam prawo mieć swoją połówkę przy KAŻDYM badaniu cipki!

Gość gość
Jakie to szczęście, że ja nie mam wielkich wymagań, za to mój mąż jest tak z******ty, że niczego nie muszę mu pokazywać ani tłumaczyć.