Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsze objawy zaplodnienia.

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. W pierwsza ciąże udało mi się zajść za pierwszym razem ale niestety w sierpniu maluszek zmarł w 22 tyg... przyczyny nieznane. Dostaliśmy zielone światło ze możemy się teraz starac i właśnie tak było. 1 listopada wypadała mi owulacja i praktycznie do 4 były przytulanki. 14 listopada mam dostać miesiączkę a od 2 dni ćmi mnie ciagle brzuch ale tylko rano i wieczorami, kłują jajniki(raz jeden raz drugi) i temp cały czas 37 ... piersi nie bolą w ogole. Galaretowata wydzielina,a od wczoraj biała i w miarę płynna.Teraz sama nie wiem czy mogło się udać czy po prostu sama się nakręcam. W poprzedniej ciąży miałam tylko ból brzucha jak na miesiączkę a czy inne objawy to nie pamietam bo wtedy tak nie zwracałam na to uwagi bo bym w życiu nie pomyślała ze uda się za 1 razem. A jak u was było z objawiami? Pozdrawiam

Gość gość
Ja ewidentnie czułam dzień implantacji, bolały mnie jajniki i strasznie kręgosłup i piersi już wtedy wiedziałam że coś jest na rzeczy :-P A test wyszedł mi 5 dni przez okresem