Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PanWarszawiak

Ja codziennie ogladam tvp 3 warszawa bo musze wiedziec co sie dzieje na mazowszu

Polecane posty

Czyli w sercu Polski. I codziennie na tvp 3 warszawa ogladam kurier mazowiecki. Wiecie ze kurier mazowiecki jest nadawany od 1966 roku i jest to jeden z najstarazych programow telewizyjnych tego typu?

Gość Namysłów wojew opolsk
TVP3 Opole - Telewizja Polska S.A https://opole.tvp.pl/ tvp3 opole · Inne · Fasolka niepodległościowa. Za jej hodowlę można było trafić na Sybir · tvp3 opole · Inne · 25 groszy ... Nasze programy. zdjęcie: TVP Opole. Kurier Opolski Kurier Opolski. tvp3 opole. Kurier Opolski: 9 listopada 2018 ... O nas O nas. REDAKCJA. o tvp opole - kontakt · REDAKCJA ... Kontakt Telefon alarmowy TVP Opole · TVP Opole. o tvp opole ... Programy SERWISY TVP. Opole. powrót do tvp regiony. Aktualności ... O!polskie na żywo O!polskie na żywo: O!polskie na żywo - 3 listopada 2018. więcej ... O!polskie o poranku O!polskie o poranku: O!polskie o poranku - 9 listopada 2018 ... Więcej wyników z tvp.pl »

to oglądam frajerze !!! i co mnie jakieś biedne mazowsze obchodzi ?

wyobraź sobie że mieszkam w województwie Opolskim i obchodzi mnie województwo Opolskie ,a nie jakieś tam mazowsze dotarło?

Goofno mnie obchodzi Mazowsze Zrozum, Co mnie obchodzi co się dzieje w warszaffce, powiem ci jedno nikt w Polsce nie lubi warszawy, nikt powiedział byś w Opolu czy we Wrocławiu nie mówiąc już o Krakowie że jesteś z warszawy to prędzej czy później dostał byś po mordzie :D pytam się ciebie słoiku z wiochy z jakiej wsi przyjechałeś do warszawy?

Bylem w Poznaniu i w Wroclawiu i Krakowie i mowilem ze jestem z Warszawy i bylem milo witany i nikt mnie nie pobil wiec klamiesz wiesniaku xD nie do ze wiesniak z zadupia bez metrabto jeszcze klamie

I bylem w gorach i na mazurach i nad morzem i wszedzie mowilem ze z warszawy i mazowsza i nikt mi nic zlego nie zrobil i nie powiedzial a bylem milo witany przez ludzi

Piszesz że Opole to wiocha bez metra i obrażasz Opole, a Wrocław ma niby metro? Nie nie ma metra, to czego jego nie obrażasz i nie nazywasz wiochą bez metra? Przecież Wrocław i Poznań też nie mają metra i co? Zatkało cie?

Wrocław też nie ma metra, to czego jego nie nazywasz wiochą bez metra? Frajerze?

Strona główna : Opole Helios : Sieć kin Helios https://www.helios.pl/17,Opole/StronaGlowna/ 15 Urodziny kina Helios w Opolu · „Planeta Singli 2” na naszych ekranach! „Bohemian Rhapsody” – kup bilet! Fantastyczne Zwierzęta: Zbrodnie Grindelwalda ... Repertuar Repertuar : Opole Helios - 7 uczuć - Kler - Repertuar - Zapowiedzi Kino Helios Opole znajduje się w samym centrum Opola przy CH ... Cennik biletów cena dla jednej osoby. Oferta ważna przy zakupie biletów dla ... Maratony Filmowe NOCNE MARATONY FILMOWE prezentują… Mini Maraton z ... Zapowiedzi Zapowiedzi. Najbliższe ... Film. Repertuar · Cennik ... Zmieniamy się na lepsze! Zmieniamy się na lepsze! Rozpoczynamy remont ... Więcej wyników z helios.pl »

Narodowe Centrum Polskiej Piosenki https://ncpp.opole.pl/ Z okazji 800-lecia Opola oraz dni miasta Opole zorganizowaliśmy wyjątkowy koncert, podczas którego w Amfiteatrze NCPP zagrali Wojtek Mazolewski Quintet ... Przeglądaj aktualności W programie “Powróćmy jak za dawnych lat” zespół Alegancka ... NCPP Data, Godzina, Wydarzenie. 09.11.2018 / piątek, 20.00, LADY PANK. Koncert Podczas koncertu zostanie zagrana pierwsza płyta Lady ... Oferta Oferta. zmg_72. Wynajem Amfiteatru i Sali Kameralnej ... Kontakt Kontakt. Godziny otwarcia kas. wtorek - niedziela: 930 - 1730 ... O nas O NAS. zmg_72. Witamy w Narodowym Centrum Polskiej ... Więcej wyników z ncpp.opole.pl »

Gość gość
ja prdl, kałbuc, twoja schizofrenia naprawdę osiąga już poziom himalajów nie dosyć, że sam założyłeś ten durny temat, to sam jeden w nim ze sobą piszesz i siebie wyzywasz :D ty jesteś naprawdę kompletnie pyerdolnięty!

Gość gość
Nie sluchajcie autora bo to lewak chcacy wywolac wojne w Polsce!