Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelka124

Co zrobić jak chłopak nie dba o siebie?

Polecane posty

Mam problem bo nie wiem co zrobić bo mój chłopak nie dba o siebie? Jest bardzo opiekuńczy, czuły,szczery, kochany. Od 4 miesięcy jesteśmy już razem a on nie potrafi się ubrać a tym bardziej nie ma zębów. Próbowałam kilka razy coś mówić na ten temat a on nic z tego nie bierze do siebie. Denerwuje mnie bardziej jego brak zębów bo przecież zęby to wizytówka człowieka.Powiedziałam mu nawet raz że jak chłopak przychodzi do dziewczyny to powinien ładnie wyglądać. Moi rodzice zdążyli już go poznać i nie mają o nim dobrego zdania a ja bym nie chciała go stracić bo zależy mi na nim. Nawet moja mam mi powiedziała że wygląda jak Chłopaki do wzięcia. Oprócz ubioru i jego zębów to wszystko mi w nim pasuje. Nie chciałabym żeby go poznała moja rodzina i potem i mówiła ze nie wiadomo kogo sobie wzięłam. Nawet kiedyś zaczęłam ten temat a on się zapytał czy podoba mi się taki jaki jest. Ja mu powiedziałam, że jest parę rzeczy do poprawy ale jakie to mu nie chciałam powiedzieć. Po chwili on powiedział,że się domyśla o co chodzi.Proszę pomóżcie mi co mam z tym problemem zrobić czy mu to powiedzieć prosto w twarz czy czekać aż się sam domyśli o co chodzi. Bo po pewnym czasie mi to będzie przeszkadzać, boję się też nim gdzieś wyjść bo wstyd.

Gość gość
ja prdl, z jakiej koszmarnej patoli musisz pochodzić, że się zadajesz z kimś takim. Twój partner świadczy o Tobie. Naprawdę jesteś tak beznadziejna, ze stać cię tylko na takie coś?

Gość gość
Mój pali, chleje, bierze psychotropy, ćpa i parę zębów mu od narkotyków wypadło. Mówię poważnie. Ale jest wspaniały, kochany, w obejściu idealny. I co ja mam zrobić w tej sytuacji, kiedy on nie chce się leczyć, a do lekarza idzie tylko po to, żeby sobie załatwić więcej dragów? :(

Gość gość
Jeśli nie myje się pod napletkiem i ma tam żółto zielony osad to mu tam przy okazji pieszczot intumnych nasyp soli.

Gość gość
Myśleć ta każdy może nim źle ale zęby można wstawić a ubrania to można kupić lepsze. A co zrobić jak on świata po za mną nie widzi?

Gość gość
ma ktoś babę pożyczyć na noc ?

Gość gość
Bezzębny nie ma żadnych szans. Resztę można dopracować ubrać. Jak możesz całować się z bezzębnym facetem? Nie masz odruchów wymiotnych?

Gość baumtraksler
Jak niema zembow to mu przynajmniej nie śmierdzi z ust ale tak w ogóle to słabe opowiadanie bo co się stało z tymi zębami? Jeśli utracił na skutek wypadku lub przestepstwa to by mu wstawili na koszt państwa.

Gość gość
Tego co się stało z zębami to nie wiem bo tego mi nie powiedział a boje się o to zapytać bo może go to urazić