Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PanWarszawiak

Namyslow czy wiesz co sie dzieje ciekawego na mazowszu?

Polecane posty

Gość Namysłów wojew opolsk
wytłumacz mi jedno czemu gardzisz wsią i ludźmi ze wsi Gdyby nie wieś i ludzie ze wsi tj rolnicy których wyzywasz od wsioków prymitywów i wieśniaków, to byś z głodu w mieście zdechł! a ludzi ze wsi masz za gorszych i głupszych a bez wsi i rolnictwa twoja śmieszna warszaffka by nie istniała

TVP3 wiocha Warszawa - Telewizja Polska S.A https://warszawa.tvp.pl/ Warszawa. powrót do tvp regiony ... Patronaty medialne TVP3 Warszawa. fot. materiały ... Kurier Warszawy i Mazowsza godz. 14.30 · tkw · Informacje. Aktualności AKTUALNOŚCI. fot. flickr.com/photos/greenpeacepl · Społeczne. Kontakt Napisz do nas! Internetowy Teatr TVP dla szkół w TVP3 ... Kurier Mazowiecki Kurier Mazowiecki: 08.11.2018 · fot. TVP3 Warszawa · Kurier ... Warszawski Dzień Warszawski Dzień: 07.11.2018 · fot. TVP3 Warszawa. Warszawski ... Telewizyjny Kurier Warszawski Szanowny użytkowniku. Telewizja Polska S.A. zaktualizowała ... Programy NASZE PROGRAMY. Przeglądaj. logo. Informacje · logo. Historia ... Więcej wyników z tvp.pl »

A byłeś kiedyś w Opolu że tego miasta nienawidzisz? i czemu pisałeś że w Warszawie nikt nie słyszał o Namysłowie? Przecież Namysłów ma najstarszy Browar w Polsce z 1321 roku i w każdym sklepie można kupić piwo Namysłów wszędzie i w Carrefour we Wrocławiu i w Opolu widziałem, w Piotrze i Pawle jest piwo Namysłów w Opolu w Auchan widziałem piwo Namysłów nawet w Tesco widziałem we Wrocławiu piwo Namysłów nawet w Zakopanem widziałem w sklepach piwo Namysłów więc czemu mówisz że nikt o Namysłowie nie słyszał?

Gość gość
kałbuc weź leki schizolu!!!

:o

Gość gość
Fajne koncerty będą w 2019 na narodowym. Bon Jovi, Pink, Metallica i inni znani, lista jest długa. Do Opola ani do Namysłowa raczej nie przyjadą :-)