Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam szansy na mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

bo nie jestem ksiezniczka :(

Gość gość
A jesteś chociaż w miarę zadbana

Gość gość
nie, ksiezniczka nie jestem, nie wygladam na paniusie na ktore leca wszyscy mezczyzni, jestem szara i nijaka

Gość gość
idź na siłkę kup dobre ubrania i z głowy

Gość gość
dla facetow "zadbana kobieta" = anna lewandowska

Gość gość
16.51 nie stac mnie na drogie markowe ciuchy

Gość Taka jedna 29
Spoko ja też nie. Mówi się, że przeciętna młoda kobieta ma masę adoratorów, tzw. beta-orbiterów, którzy gotowi są dla niej zrobić wszystko, a ja jakoś tego nie doświadczałam i nie doświadczam (chociaż jacyś tam faceci się czasem kręcili). Widocznie jestem zdecydowanie poniżej przeciętnej. I fakt, biorąc pod uwagę ile jest obecnie sexy lasek, które mogłyby być fotomodelkami czy modelkami fashion, to może i nic dziwnego, że chłopy kręcą nosem. Teraz w ogóle mam pozamiatane, bo mam nadwagę, którą ciężko mi zrzucić, do tego na co dzień się nie stroję (i bez takiej konieczności nie zamierzam, bardzo sobię cenię styl typu casual), maluję się lekko, no i nie jestem rozchichotana i przebojowa, mam naturę refleksyjną i zapewne sprawiam wrażenie dziwaczki. Tak więc trzeba żyć bez chłopa i tyle.

Gość gość
Taka jedna 29 ja bym Cię chciał .

Gość Taka jedna 29
gość dziś - nie sądzę, Po ujrzeniu twarzy może bym Ci się nawet spodobala, ale zerknąłbyś na ekhm podwozie i koła ;), to zmieniłbyś zdanie, tak jak inne chłopy.

Gość gość
Taka jedna 29 dziś dlatego napisałem , że bym chciał bo lubię z ciałkiem i nie rozwydrzone .

Gość gość
Mówi się, że przeciętna młoda kobieta ma masę adoratorów, tzw. beta-orbiterów x Ee, że co? Gdzie się "tak mówi" i co to za kolejny śmieszny wymysł?

Gość gość
To zależy bo jeśli zrobisz loda i Lubisz anal to nawet z nadwagą jest oke

Gość gość
kobieta lubiąca anal to skarb

Gość gość
Ale z tą nadwagą to bez przesady. Może 1-2 procent facetów by chciało taką.

Gość Taka jedna 29
gość dziś Mówi się, że przeciętna młoda kobieta ma masę adoratorów, tzw. beta-orbiterów x Ee, że co? Gdzie się "tak mówi" i co to za kolejny śmieszny wymysł? - na necie nieraz czytałam wpisy facetów delikatnie mówiąc zniechęconych w stosunku do płci przeciwnej. Ostatnio nawet w jakiejś audycji chłopaka poturbowanego przez los (w tym oczywiście przez zue kobiety), który twiedził że każda przeciętniara ma masę adoratorów, co równa się powodzeniu bardzo przystojnego samcai alfa (czyli zrównuje powodzenie przeciętniary do powodzenia megaprzystojniaka). Chyba że to pisali ci, którzy kobiety będące na poziomie atrakcyjności Adriany Limy nazywają przeciętnymi a i tacy się zdarzają. :D Ja oczywiście twierdzę, że to bulls**t, bo ogromne powodzenie, to mają kobiety o wyglądzie modelek, czyli te wybijające się ponad przeciętność. A że zdarza się, że w danej grupie (np. w klasie czy pracy) jest co najmniej kilka takich gwiazdeczek, to już insza inszość.

Gość gość
z 50 % by chcialo kobiete z tusza

Gość Taka jedna 29
gość dziś Ale z tą nadwagą to bez przesady. Może 1-2 procent facetów by chciało taką. - i to by się zgadzalo. Czyli nic po w miarę ładnej twarzy, sporym jędrnym biuście, wcięciu w talii, długich dość gęstych włosach jak jest za dużo kilogramów.

Gość gość
te z ciałkiem są dobre w wyrku

Gość gość
oj kobieto szkoda , że się nie znamy ...

Gość Taka jedna 29
I w ogóle to bardzo mnie irytuje jak faceci, którzy nie mają powodzenia u kobiet wciskają na siłę teorię, że kobiety nie znają uczucia wyobcowania, smotności, braku atencji, chętnych z których mogłyby przebierać. Ja np. tego doświadczam.

Gość gość
tyłek pewnie też masz fajny ?

Gość Taka jedna 29
gość dziś - jeżeli dla kogoś jest fajny tyłek a la Nicki Minaj, to tak. Jednak nie mam pretensji o to, że się może nie podobać. W Polsce kultem i czcią otoczone są wielkie cycki, a takież tyłki z reguły uchodzą za wadliwe.

Gość gość
wiesz mi to nie przeszkadza bo zawsze byłem z grubszymi i lubię takie tyłki pieścić i całe ciało .

Gość gość
Ale pociskacie bzdury! Przeciętna kobieta ma pełno adoratorów ale za bardzo wybrzydza. Mężczyźni wolą przeciętne o ile mają w miarę charakter. Mężczyźni nie mają dużych wymagań co najwyżej mówią tak z przekorą by zdenerwować kobiety. Większość związków to on atrakcyjny a ona przeciętna lub on sławny i bogaty a ona ładna. Zasadniczo to kobiety stawiają warunki i ustalają kto jest w związku a kto nie. Dodatkowo w Polsce mamy przewagę mężczyzn nad kobietami jeśli chodzi o liczby w wieku do 50 lat.

Gość gość
gość dziś -oj kobieto szkoda , że się nie znamy ... xx Zostaw jej kontakt i poproś, żeby napisała...na co czekasz ?!

Gość gość
Taka jedna 29 dziś Kobiety nie znają uczucia samotności, braku uwagi. Wystarczy popatrzeć na liczby samobójstw. Tu w zasadzie ponad 90% stanowią mężczyźni reszta to nastolatki lub kobiet narkomanki z przedawkowania. Kobiety od prawie od urodzenia mają wokoło siebie adoratorów, którzy o nie zabiegają.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - toż mówię, że albo ja byłam/jestem poniżej przeciętnej albo faceci mają wielkie wymagania i naprawdę atrakcyjną laskę nazywają przeciętniarą.

Gość Taka jedna 29
gość dziś Ok, poddaję się. W takim razie NIE JESTEM KOBIETĄ. Samobója póki co jednak strzelać nie będę.

Gość gość
u mnie w okolicy i w ogóle wszystkie które znam grubsze kobitki mają facetów , jestem jednym z nich .