Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam szansy na mezczyzny

Polecane posty

Gość Taka jedna 29
gość dziś - fajnie, ale co to zmienia?

Gość gość
Napatrzyłyście się na te "kobiety-wieszaki" w gazetach, necie i TV i wpadacie niepotrzebnie w kompleksy. Kobieta musi mieć trochę ciałka "tu i tam" a mężczyźni to uwielbiają :). Mówi się, że "kochanego ciałka nigdy za wiele"...

Gość gość
gość dziś ale bzdury pocisnales ! wez skoncz te wymysly swoje wypisywac bo gowno wiesz o kobietach

Gość Taka jedna 29
gość dziś gość dziś -oj kobieto szkoda , że się nie znamy ... xx Zostaw jej kontakt i poproś, żeby napisała...na co czekasz ?! - nie zostawi. Tak jak nie podjęli żadnej inicjatywy ci wszyscy, którym rzekomo się podobałam (swojego czasu słyszałam, że wpadłam w oko komuś, ale NIC z tego nie wynikło). A jak dwa lata temu jakiś gość napisał i zostawił specjalnie dla mnie liścik w pociągu, to jak w końcu się spotkaliśmy, to stwierdził, że cytuję " Inaczej sobie ciebie wyobrażałem". A co miał do wyobrażania, skoro mógł mnie oblookac na żywo z góry na dół (ja miałam zamknięte oczy i słuchawki w uszach a liścik przekazała mi dziewczyna siedząca obok jak wysiałam z pociągu)?

Gość gość
jeszcze sie nie urodzil taki mezczyzna ktory chcialby przecietna, kazdy czeka na ideal spelniajacy milion wymagan

Gość gość
przecietne kobiety i brzydkie nie maja komletnie szans na zwiazek

Gość gość
facetow tylko ksiezniczki i modelki fashion interesuja

Gość gość
jeszcze nie spotkalam brzydkiej kobiety idacej z jakims facetem kazdy facet ma piekna kobiete, kazdy ladniejsza duzo od siebie, nawet ci brzydcy faceci maja naprawde ladne kobiety, w druga strone czegos takiego nie ma

Gość Taka jedna 29
gość dziś jeszcze sie nie urodzil taki mezczyzna ktory chcialby przecietna, kazdy czeka na ideal spelniajacy milion wymagan - z tym się mogę zgodzić. Widzę to na co dzień, nieraz słyszę co gadają chociażby chłopy z pracy. Dla nich tylko cycata młoda fit-modelka z wypiętym tyłkiem w obcisłych legginsach może łaskawie spełnić ich wymagania.

Gość gość
Taka jedna 29 dziś no dobra może żle to napisałem , jestem starszy i też w moim wieku bym chciał , gdybym znał taką kobietę to bym się do niej odezwał na pewno .

Gość Taka jedna 29
gość dziś jeszcze nie spotkalam brzydkiej kobiety idacej z jakims facetem kazdy facet ma piekna kobiete, kazdy ladniejsza duzo od siebie, nawet ci brzydcy faceci maja naprawde ladne kobiety, w druga strone czegos takiego nie ma" - też to widzę + nieliczne wyjątki odbiegające od tej reguły, gdzie oboje są średnioatrakcyjni, ale wtedy zazwyczaj są to osoby o których można powiedzieć dusza-człowiek, o pogodnym usposobieniu, nie tak powierzchowni jak większość, umiejący dostrzec wartość w odpowiednich cechach niezewnętrznych drugiego człowieka.

Gość gość
ciekawe czy też byś była dobra w wyrku jak moje znajome z ciałkiem .

Gość Taka jedna 29
gość dziś - (nie)ciekawe czy jesteś jednym z tych erotomanów gawędziarzy, którzy są jak te krowy które dużo ryczą a mało mleka dają.

Gość gość
nie jestem tym gawędziarzem ale miałem sex z naprawdę puszystymi i sex był super .

Gość Taka jedna 29
gość dziś - no i fajnie.

Gość gość
Inteligentni faceci wcale nie szukają modelek, niestety ( dla was) szukają fajnych, inteligentnych dziewczyn a nie niedowartosciowanych ciepłych kluch

Gość gość
taka jedna jesteś z miasta czy ze wsi ?

Gość gość
ciepla klucha to jaka

Gość gość
Taka co w sobotni wieczór jeczy na kafe że faceci się nią nie interesują

Gość Taka jedna 29
gość dziś - ni stąd ni zowąd. Od kilkunastu lat zamieszkuję obszar wiejski, ale wczesne lata życia spędziłam w mieście do którego wkrótce wrócę.

Gość gość
a facet cieple kluchy co oznacza

Gość gość
ja też z obszaru wiejskiego

Gość Taka jedna 29
gość dziś - chyba mylisz przyczynę ze skutkiem, ale niech Ci będzie.

Gość gość
Mam szanse na faceta,,

Gość gość
A myślisz ze facetow pociąga taka zdesperowana i niedowartosciowana babka czy bardziej taka ktora ma swoje zycie, hobby i nie uzależnia swojego szczęścia od faceta?

Gość kris93
Taka jedna 29, ale to zrób coś żeby cię zobaczyli.. Czemu masz nadwage? chłop prosty taki jak ja od razu stwierdzi (że taka to pewnie tylko siedzi przed kompem i żre, na co mi taka grubaska) No tak każdy ocenia, cóż ci poradzę na to. Baby też nie są święte bo mają taki rozum dziwny i myślą że chłop tylko na d**e patrzy i na cycki, lubi lalki. Nie jest tak, ja inaczej to rozumiem, na kosmetyki dała jej mama potem jakoś coś porobiła i dalej się upiększała, teraz ma męża który dyba po nocach wiec też ma na peelingi a nie o to chodzi w życiu przecież.... Swoja osobą musisz zainteresować chłopa, chłop jak będzie ciekawy to się wścieknie żeby cię poznać, ale tak jak mówię to ty musisz pierwsza zaimponować nie odwrotnie.

Gość gość
pokaż też że lubisz sex

Gość gość
gość dziś mysle ze nie, bo jeszcze zaden mnie nigdy nie zechcial

Gość Taka jedna 29
kris93 dziś - trochę brakuje mi determinacji, bo chyba mi metabolizm spowolnił i tak jak kiedyś ograniczenie ilości spożywanego pokarmu _ trochę więcej ruchu skutkowało zrzuceniem ok 6 kg w 2 tygodnie, tak teraz zrzucenie połowy tego wymaga minimum 2-krotnie większych nakładów pracy. A mając na uwadze fakt, że jak nosiłam górę ciuchów w rozmiarze 36 i miałam lat 20, to faceci też kręcili nosem (a to że cyc za mały a to że udo za grube) i że kobitom w moim wieku już przypisuje się początki galopującego starzenia się, tracenia atrakcyjności, to po prostu mi się odechciewa. A i dodam, że z pewnych względów w ciągu 2 lat przytyłam ok 15 kg pomimo, że średnio 5x w tygodniu jeżdżę na rowerze po 7 km dziennie. Tak więc kondycję mam chyba nienajgorszą a mimo to jestem pulpetem. Takie życie.

Gość gość z Paryża
A bierzesz pod uwagę opcję ze problem leży w Tobie? Bo jeśli myślisz że przyczyną Twoich niepowodzeń jest rozmiar ubrań to jesteś w błędzie.