Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagadka 1000 lecia

Dlaczego kobiety nie potrafią się tylko przyjaźnić z facetem?

Polecane posty

Gość gość
mnie jedna koleżanka próbuje utrzymać w FriendZone i krytycznie reaguje na moje wybryki które dobitnie świadczą że ja chce czegoś więcej. :P Ona jest jakaś głupia jak myśli że będzie mnie tresować, mnie i mojego penisa. :P To świadczy o egoiźmie. Dodam, że za przyjaciółke takiej osoby nie można uważać, bo przyjaźń jednak świadczy o tym, że bierze sie pod uwage cudzy punkt widzenia. A jeśli ona tego nie robi, to nie wiem czy moge ją nazwać choćby koleżanką, jakiś taki truteń i pasożyt :o znajoma nic więcej. Jeśli jej sie nie podobam to niech spada, bo gdybym ja jej powiedział że mi sie nie podoba to by obraza majestatu była. Dlatego nie lubie kobiet - to egoistki.

Gość gość
ty kur)wo

Gość gość
gość dziś to po cholere sie z nia zadajesz? Sporo też pisywałem z laską, z pczątku była chętna ale potem chyba jej się odwidziało ale mimo to pisywała do mnie nadal bo chyba nie miała psiapsiółki do zwierzeń - gd się połapałem to po prostu kulturalnie acz stanowczo powiedziałem że tego typu relacje mnie nie interesuja i odeszłem. Sam się dałeś sprowadzić do pozycji męskiej poduszki do wypłakania to teraz masz jak masz.Dla normalnego zdrowego i ceniacego swoją wartosć faceta nie ma chyba nic gorszego.

Gość gość
dziś dałem sie zmylić bo to stara znajoma ze studiów, wtedy miała faceta, a kontaktu nie utrzymywaliśmy dopóki ja nie rozstałem sie z moją laską. Myślałem że chce czegoś więcej, bo nagabywała mnie żebym sie od niej odciął. Przyjechała do mnie i nocowała u mnie, ale wszelkie próby fizycznego kontaktu były odpychane.

Gość gość
jakaś poryta laska,sorry ziomek bez urazy bo piszesz ze to twoja koleżanka. Ja nie wiem jak niektóre laski są tępe licząc że przyjeżdzaja do kolesia na nocleg ale tylko do pogadania itp:) I zrozum tu kobietę:)

Gość gość
Poznałam mężczyznę który niesamowicie na mnie działa. Potęguje to fakt że odpowiada zawsze na mój flirt słowny i wzrokowy.Jest ode mnie starszy a pomimo to gdy coś nabiera tempa tak jakby się cofa. Mam z tym problem bo albo jest nieśmiały albo to dla niego zabawa? Pojęcia nie mam jak rozgryzc sytuację a ponieważ pytanie bezpośrednie wydaje mi się być desperackie co robić? Dodam że mnie obserwuje, jeśli o coś pytam słucha i udziela rad. Sytuację komplikuje fakt że mam z Nim sporadycznie kontakt w pracy który zdaje się on celowo inicjowac?co o tym myślicie? Różnica wieku to ponad 10 lat?

Gość gość
nie no jest poryta, dlatego ten temat mnie irytuje, że baby są takie powalone. Albo ja mało atrakcyjny, ale jeśli tak, to po diabła mi głowe zawraca wiedząc, że to jest zwyczajnie chamskie?

Gość gość
jest wyjatkowo poryta, poza tym traktuje cię własnie jako emocjonalnego wycier**** z friendzone,ponadto raczej - wybacz - ma cię za miękką faję bez własnego zdania,wchodzi ci na głowę itp. daruj ją sobie i kulturalnie pokaż jej drzwi, zerwij kontakt - tak będzie dla ciebie najlepiej. takie wariatki same nie wiedzą czego chcą od zycia.

Gość gość
gość dziś ewidentnie mu się podobasz ale jest niesmiały - zachęć go jakoś i przejmij inicjatywę:)

Gość gość
gość dziś zawraca ci głowę bo jest na chwilę obecną ewidentnie samotna i nie ma jej kto bolca zapodać:) niestety ciebie nie traktuje jako tego zastępczego bolca tylko własnie takiego jaśka na łzy i przy okazji emocjonalny worek na smieci. Nie obraź sie ale sam sobie na to pozwoliłeś -skoro reaguje na twój podryw irytacją to ona niczego wiecej nie chce - jak ktos tu madrze wczesniej napisał - pokaż jej drzwi:) No i z opisu wynika że to ewidentnie moze by niezrównowazona emocjonalnie osoba. Ale nie generalizujmy - nie wszystkie kobiety są na szczęście takie pokręcone:)

Gość sekunda uwagi
gość dziś tylko peeepa lub gej zostaje męska przyjaciółką baby, każdy normalny stuprocentowy samiec jak poświeca kobiecie więcej niż kilka minut uwagi mysli o jej majtkach, i tak powinno być bo jest to zgodne z naszą naturą. Jak staram sie być oparciem dla kobiety to licze na cos w zamian, jak ona nie jest mi w stanie tego dać to odchodze niestety - kumplować to sie można z drugim facetem, z babą nie napijesz się łyskacza,nie pogadasz o meczu czy o walce Szpilki.usmiech.gif > dobre streszczenie i musze przyznać racje

Gość gość
gość dziś niezobowiązujący seks układ między kobietą a facetem to mit, każdy facet marzy o poznaniu takiej kobiety tyle że one nie istnieją lub są w ogromnej mniejszościusmiech.gif Kobieta nie potrafi uprawiać seksu bezinteresownie, zawsze czegoś w zamian za niego rząda. Zgłoś Tak, najczęściej rząda kasy lub przywilejów, cwane suki

Gość gość
gość dziś sama prawda - sprawdzone und potwierdzone