Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla Ciebie...S

Polecane posty

Gość gośćS
Dziękuję przed chwilą uroniłam łzę w TV zaczęli śpiewać patriotyczne pieśni ..przypomniał mi się pomnik i miejsce gdzie okupanci rozstrzelali braci mojego dziadka ,Karol i Leopold ...młodzi byli w sile wieku ,zginęli od strzału w tył głowy ;-( jutro chyba pojadę na katowicką przy pomniku zapalić znicz .Jutro chyba wystartuję jednak w tym biegu za Niepodległość ,czuję ze powinnam dla nich za wolną Polskę...!

Gość gość
tyle, ze to nie do kobiety ale niech bedzie dla Ciebie

Gość gośćS
....jutro chyba jeśli starczy mi sił...im wystarczyło i mi musi wystarczyć niech to będzie hołd ..Dobranoc

Gość gośćS
jeśli to do Niego to też Dziękuję

Gość gość
wzruszasz i smucisz jednocześnie..tylko Ty tak potrafisz rozczulić.To jest piosenka z mojej kolekcji...

Gość gość
00.34 tak mu życzysz jakby miał już umrzeć ,Myśl!nie zaklinaj mu złej przyszłości.Daj lepiej coś optymistycznego. Zobaczycie się 17.11 .2018

Gość gość
00.39 a skąd Ty wiesz, że ta piosenka nie jest trafnym przekazem...Nikt nie musi umierać fizycznie... Coś się kończy, bo się musi skończyć.

Gość gość
Skrwawione serce, zdeptane w tłumie, O poniewierce zapomnieć umie. Ja jeszcze czekam I kocham, choć z daleka, Bo wiem, ze przyjdzie czas, Gdy uścisk znów połączy nas. Ja jeszcze czekam I kocham, choć z daleka, Bo wiem, ze przyjdzie czas, Gdy uścisk znów połączy nas. x skoro to Ci potrzebne, niech tak bedzie..

Gość gość
tak będzie jeszcze nie raz!