Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łysienie co robić?

Polecane posty

Gość gość

Numer jeden wśród preparatów zatrzymujących łysienie oraz stymulujących naturalny porost włosów. Prawdziwy HIT wprost z USA, który działa na przyczynę przerzedzania fryzur. Dzięki temu, że walczy z przyczyną, a nie tylko ze skutkiem jest najlepszym wyborem dostępnym obecnie na rynku. Poleca 9 z 10 stosujących go osób, co sprawia, że produkt ten w porównaniu do konkurencji cieszy się świetnymi opiniami i licznymi rekomendacjami. Oprócz tego, że blokuje łysienie, korzystnie wpływa na kolor włosów, zapobiegając ich siwieniu. Jest naturalny i nie wywołuje żadnych skutków ubocznych. Link: http://nplink.net/LUdJbEpR

Hej  Jeśli ktoś ma problem z łysiem ( w początkowym stadium, zakola itp) to polecam zajrzeć tutaj:

ratujmywlosy.wordpress.com

kiedyś trafiłem na tego bloga i znalazłem tam specyfik który zahamował wypadanie/łysienie + moje włosy znów zaczeły się robić gest, może to komuś pomoże, ja jestem bardzo zadowolony.

Pozdrawiam 

6 godzin temu, Pawlo_Mawlo napisał:

Hej  Jeśli ktoś ma problem z łysiem ( w początkowym stadium, zakola itp) to polecam zajrzeć tutaj:

ratujmywlosy.wordpress.com

kiedyś trafiłem na tego bloga i znalazłem tam specyfik który zahamował wypadanie/łysienie + moje włosy znów zaczeły się robić gest, może to komuś pomoże, ja jestem bardzo zadowolony.

Pozdrawiam 

nie mialas, wklejasz dokladnie ten sam post pod wszystkimi tematami wygrzebujac starocie, tylko nicki rozne, przed chwila taki sam post napisala Luskotka, slowo w slowo

marna reklama copywriterze to trzeba robic z glowa