Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto co zrobił mój narzeczony!

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego ze mieszkamy razem i jestesmy zareczeni od 2 lat. Za rok ma odbyć się nasz ślub. Mieszkamy razem z moimi rodzicami u mnie w domu. Roznie sie z nimi dogadujemy, moi rodzice są bardzo specyficzni. Mama lubi rządzić i lubi kiedy to w każdym aspekcie jej zdanie jest na wierzchu. Wczoraj byliśmy u teściów, mój facet się upil i 2h narzekał na moich rodziców przed swoimi! Jestem na niego wściekła! Kazalam mu się wyprowadzić.... on z kolei uważa że ja przesadzam... jak jest waszym zdaniem?

Gość gość
Też byłabym na niego zla

Gość gość
ma racje chłopak nie wiesz jakie jest powiedzenie? że zamieszkaj 100km od swoich rodziców i 200km od teściów, wtedy jest ok jak będziecie tak dalej u mamusi mieszkać na kupie to małżeństwo za długo nie potrwa, idźcie na swoje, miejscie swoje życie to będzie dobrze, a jak dalej będziecie na łasce i nie łasce mamusi to on tego długo nie wytrzyma, to tak samo jakbyście mieszkali u jego rodziców, to ty byś też tego długo nie wytrzymała. U mnie w rodzinie jak patrze na rozwody to zawsze była wlasnie sytuacja że mieszkali z rodzicami i to był powód rozwodu, jednym się udało bo było już krucho między nimi, kłócili się o tych wpieprzających sie do wszystkiego rodziców, było blisko rozwodu ale podjęli decyzje że oboje wyprowadzają się na swoje i dzięki temu małżeństwo przetrwało, dziś liczą się tylko oni i ich zdania, a nie zdanie mamusi i jej ciągła kontrola, komentowanie itd chcesz to uratować to idźcie na swoje, inaczej nie ma szans

Gość gość
post wyżej 100% prawda na swoim małżeństwo/związek jest zgodny, przy rodzicach to może kilka % małżeństw się utrzyma, a tak to same rozwody przez wp*****lanie sie rodziców do związku

Gość gość
Ja też podzielam zdanie! Kazde małżeństwo powinno zamieszkać osobno z dala od jednych i drugich rodzicow. Choćby jacy nie było zawsze wynikają jakies wojny z tego tytułu... mój związek tez rozpadł się przez rodziców... nie ma to jak iść na swoje. Lepiej skromnie A na swoim