Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie bede miala mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

bo nie jestem modelka :(

Gość gość
to pisałem ja psychiczny narcyz

Gość gość
Co, wszyscy wygineli;?

Gość gość
nie wygineli ale nie chca domatorek, spokojnych i nudnych ktore nie wygladaja jak modelki

Gość gość
mam zerowe szanse na mezczyzne:(

Gość gość
Ja nie jestem modelką i mam faceta więc to nie do końca o wygląd chodzi.

Gość gość
14:19 Mówisz, że wszyscy to zblazowane barany? To może już lepsza ta pierwsza opcja;)

Gość gość
gość dziś Ja nie jestem modelką i mam faceta więc to nie do końca o wygląd chodzi. x nie tylko jeszcze musi byc latwa, dobrze sie rzna, brac wszystko do geby, byc wredna, pyskata, szalona i imprezowac , wtedy kazdy facet poleci na taka

Gość gość
racja, chlopiska leca tylko na lafiryndy

Gość gość
Bede miec faceta nie jestem brzydka i nie lafirynda ,,

Gość Taka jedna 29
gość dziś racja, chlopiska leca tylko na lafiryndy" - no więc, chyba nie warto tak przejmować się brakiem powodzenia, nieprawdaż? Sama mam znajomą (od której próbuję się odciąć), która delikatnie mówiąc nie prowadzi się najlepiej. Na imprezki standardowo przywdziewa kuse stroje. Szczucie ciałem, całowanie się z dopiero co poznanym facetem w klubie to jej stały repertuar i chłopiska lecą na nią (z tego co widze generalnie są to prostaki, prymitywy), a ona jeszcze zdziwiona, że mają ją za łatwą.

Gość gość
Lepiej tak niż siedzieć i ubolewać jaka ja nieszczęśliwa.

Gość gość
kazda potwora znajdzie swego amatora tez potwora..

Gość gość
nie kazda! brzydki facet znajdzie kobiete brzydka kobieta nigdy

Gość gość
To nie zależy od wyglądu, bo mnóstwo kobiet ze sporą nadwagą, krzywymi zębami, nogami,nosami itd. męża ma i dzieci też. Właściwie to większość kobiet z niedostatkami urody kogoś ma.

Gość gość
brzydka kobieta nie znajdzie nigdy tak masz racje jak najbardziej...

Gość gość
19.16 bo te brzydkie nie mają wielu wymagań i chwytają się pierwszego lepszego który je zechciał. Te ładne nie są takimi desperatkami i wymagania maja a poza tym wielu facetów myśli że nie ma u nich szans więc nawet nie zagaduja bo,, nie ta liga".

Gość gość
17:10 Dla mnie ty też masz problem. Masz pretensje do kobiet które nie mają problemów z nadwagą jak ty. Najlepiej żeby wszystkie chodziły w burkach. Wtedy by c***asowało? To raczej oczywiste że większe powodzenie będzie miała szczupła w dopasowanych ubraniach niż gruba w worach. Dlaczego sądzisz że każda to lafirynda?

Gość Taka jedna 29
gość dziś - akurat tekst o lafiryndach nie był mój. I nie mam nic do szczupłych kobiet, też nie widzę nic złego w dopasowanych ciuchach (sama takie czasem noszę, choć większość pewnie powie, że nie powinnam), Chodzi mi tylko o pewien zestaw zachowań (także ubiór, który już zaczyna kojarzyć się z pewną profesją), który pozwala określić daną kobietę jako niezbyt dobrze prowadzącą się, robiącą z siebie przedmiot - i co gorsza potem narzekającą, że jest jak ten przedmiot traktowana , a na które to kobiety wielu facetów leci - co bywa złudne i niekorzystne dla takich kobiet, bo wśród nich wielu nie traktuje takich poważnie.

Gość gość
No nie powinnaś. I nie pisze tego złośliwie. Nie rozumiem co przyświeca osobom z nadwagą przy wyborze obcislych ubrań. Przecież to wygląda okropnie. Taka Gessler jest gruba a zawsze wygląda dobrze.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - czyli mam chodzić w workach? Nie mam na przykład otyłości brzusznej jak Gessler i nie chodzę też w ciuchach, które byłyby za małe, z których coś by się wylewało. A jak komuś się nie podoba, niech nie patrzy.

Gość gość
Między worami a ubraniami podkreślającymi fałdy jest różnica.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - nie noszę ubrań podkreślających fałdy.

Gość gość
Roochcze leca na latwe pytanie dlaczego was roochacze interesuja? Dlaczego olewacie porzadnych mezczyzn.

Gość gość
a ja lubię fałdki pieścić

Gość Taka jedna 29
gość dziś - mnie roochacze nie interesują. Rzecz w tym , że z nadwagą nie mam szans na tego porządnego na stałe (nawet taki niby-grzeczny będzie miał mnie tylko za materac), ale staram się nie mieć o to żalu. Najgorsze jest to, że jak byłam szczuplejsza, to owszem było większe powodzenie, ale zbyt dużego wyboru spośród porządnych nie miałam. A ten, który był w porządku, nadwał się do związku kompletnie nie podobał mi się fizycznie. Miałam być z nim na siłę?

Gość gość
kobieta moze miec spoko charakter, ale jak jest brzydka to po co?

Gość gość
gość dziś Roochcze leca na latwe pytanie dlaczego was roochacze interesuja? Dlaczego olewacie porzadnych mezczyzn. x nie da sie olewac kogos kogo nie ma, zejdz na ziemie

Gość gość
gość dziś kobieta moze miec spoko charakter, ale jak jest brzydka to po co? x a facet jak jest w miare spoko a brzydal to po co ?