Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie bede miala mezczyzny

Polecane posty

Gość Taka jedna 29
"gość dziś kobieta moze miec spoko charakter, ale jak jest brzydka to po co?" - wiadomo, że jak się nie podoba, to nie ma to sensu. Ja też nie chciałabym być z facetem, który kompletnie mnie nie kręci fizycznie. Z tym że ja nie mam aspiracji by być z superprzystojniakiem. Potrafią mnie kręcić zupełnie przeciętni faceci z cechami uchodzacymi za odbiegające od ideału (jak chudość/nadwaga, niski wzrost).

Gość gość
dziś idz na silownie i schudnij a nie jeczysz

Gość Taka jedna 29
gość dziś - doskonała rada na wszystko "idź na siłownię". No tak jak jeszcze bardziej przypakuję (a mam już dość umięśnione nogi, tyłek, bo kilka razy w tygodniu jeżdżę na rowerze), to schudnę i będę lepiej wyglądać. Jasne. Poza tym siłownia to nie jest miejsce dla grubych, gdzie są traktowani jak zgniłe jaja. Jeśli już to powinnam schudnąć poprzez dietę. W moim przypadku znaczne ograniczenie podaży kalorycznej, bo nie mog sobie pozwolić żeby jeść tyle co przeciętny człowiek ze względu na słabszy metabolizm.

Gość gość
masz za mało sexu

@ Taka jedna 29 wczoraj Śmianie się z grubej osoby na siłowni to jak śmianie się z bezrobotnego szukającego pracy. To raz. A dwa. PRzecież to silownia nie rewia mody, czy miejsce na podryw. Idziesz tam ćwiczyć a nie się oglądać czy komuś się podobasz... :?

Gość Taka jedna 29
Piaskun dziś - ale to się dzieje. Sama słyszę jak chłopy z pracy łażą dla lansu i żeby poobczajać du/peczki. To naprawdę nie jest miejsce dla takich osób jak ja, W kwestii odchudzania, to przede wszystkim muszę zrzucić wagę przez dietę, ruch to tylko dodatek. W dodatku parę lat temu miałam poważny upadek, który skutkuje problemami z kolanem/nogą, które męczą mnie do dziś (ciągle miałam nadzieję że przejdzie - nie przeszło). Zanim nie skonsultuję tego z ortopedą, nie podejmę leczenia, rehabilitacji, żadne większe obciążanie stawu kolanowego nie wchdzi w rachubę.

Gość Piaskun
Kto chce szuka sposobu, a kto nie chce - wymówek. ;)