Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyrzucil mnie z domu..

Polecane posty

Gość gość
I ok, rozumiem gdybyś nie płaciła wcale, nie pracowała i była na jego utrzymaniu w 100 %. Ale Ty z tego co piszesz masz pracę i się dokładałas, tylko troche mniej niż on. Więc wg mnie to nie jest miłość z jego strony, tylko szukanie pretekstu do rozstania. Tylko tak jak pisałam nie dzwon teraz do iego, nie pros itd., bo wtedy on sie tylko uwierdzi w tym, ze dobrze zrobil. Najlepsza zemsta jest obojetnosc, wiec milcz. On mysli pewnie, ze bedziesz teraz do niego wydzwaniac bo tak bardzo zalezy Ci na jego pieniadzach. Pokaz mu, ze jest w błedzie i swietnie dasz sobie rade same. A zrobisz to tylko godzac sie z rostaniem i nie kontaktujac sie z nim. Poszukaj kogos innego za jakis czas, a teraz sama dla siebie poszukaj lepszej pracy.

Gość nusiia
nie moge tego czytac :( Ciesz sie, ze wiesz juz na 100proc.z kim miaas do czynienia. Kosztowala cie ta wiedza m.in. te 5tys., ale co to jest w porownaniu z czasem w twoim zyciu?

" gość dziś Motocykl np za 15 tys, albo może chcę weterana za 5tys, wszystko jedno, już prawie ma całą kwotę a kobieta wydaje 1/3 jego oszczędności " X nie kupisz motocykla za 5 tys, za 10-12 to może 10-letnie powypadkowe moto zza granicy - ale to tylko jeśli jesteś mechanikiem i jesteś w stanie włożyć w to kilka tygodni pracy + części, które też parę tysi wyniosą plus malowanie. a jak chcesz starszy, używany i w miarę bezwypadkowy to szykuj 20-30 k. X jak laska może wydać oszczędności faceta, jeśli on sam jej ich nie da?

Gość gość
Akurat w motocyklach siedzę i taki podałem przykład, pisząc weteran kupisz odrestaurowaną MZ,czy WSK za 5000. Handlowałem kiedyś motorami i jak poszukasz kupisz od frajera prawie ideal który się zepsuł. Autentycznie kupiłem kiedyś za grosze od bogatego kolesia niesprawny bo nie odpalał a on kupił nowy. Zaśniedziałe kable przy akumulatorze.

" gość wczoraj Akurat w motocyklach siedzę i taki podałem przykład, pisząc weteran kupisz odrestaurowaną MZ,czy WSK za 5000. Handlowałem kiedyś motorami i jak poszukasz kupisz od frajera prawie ideal który się zepsuł. Autentycznie kupiłem kiedyś za grosze od bogatego kolesia niesprawny bo nie odpalał a on kupił nowy. Zaśniedziałe kable przy akumulatorze. " X a to mówimy o innych rzeczach - ja o motocyklu do jazdy, a ty o starych gratach :D no taaa, zapomniałabym, że tu każdy jest specjalistą od motocykli, wędkarstwa i nurkowania. tacy męscy, a baby bidulkom zabierają oszczędności i oni jak te pipki potem wypłakują się na kafci :D

Gość gość
Autorko nie podaruj mu tej kasy zażąda zwrotu pieniędzy a jak nie odda to zrób nalot mu na chatę z kolegami i niech wyniosą parę wartościowych rzeczy np mebli albo przynajmniej żeby go postarszyli

Gość gość
Nie rozumiem jak związki mogą opierać się na wyliczaniu pieniędzy. Lata jestem ze swoim tóżnie raz ja bez pracy raz on. I nigdy kłótni nie było

Gość gość
Cham i skąpiec ten Twój facet autorko. Do tego bez ogłady i inteligencji. Tak jak ktoś wyzej napisał, zauroczył się gdzie indziej i nie widział jak skończyć z Tobą relacje. Ludzie z klasa i kultura umieliby się rozstać inaczej. On by Ci powiedział, ze z jego strony coś się wypaliło i będziesz musiała się wyprowadzić ale ma swiadomosc, ze szukanie niego miejsca trochę trwa, wiec daje Ci np 2 miesiące na znalezienie mieszkania i ze Teoja przeprowadzkę, rachunki a może nawet pierwsze opłaty za wynajem bierze na siebie. Tak by postąpił mężczyzna z klasa.

Gość gość
A gdzie ty w Polsce widziałaś mężczyznę z klasą???

Gość gość
Tam gdzie są kobiety z klasą, czyli w doopie.

Gość gość
Są jeszcze kobiety z klasą.

Gość frog_in_the_fog
" gość dziś A gdzie ty w Polsce widziałaś mężczyznę z klasą??? " X niektóre mają takich w domu ;) X swoją drogą, jak sobie wybieracie Ferdków Kiepskich to czemu liczycie, że będą się zachowywać jak rycerze? :D

Gość gość
Facet nie chce nosić garba i wcale mu się nie dziwię. Już ja wiem jak to jest z tym waszym „dokładaniem się”. Płacicie grosze i wisicie na karku partnera a później wielki płacz, bo on przejrzał na oczy i ma dość.

Gość gość
I dlatego jestem sam, nie chcę więcej utrzymywać sfochowanej kuwy. Głowno mnie obchodzi że zarobisz 2000 ja daję na utrzymanie domu 4tys, zmień pracę w takim razie. Myślisz że jak zrobisz pranie i dasz tyłka to ci się wszystko należy? Jestem sam ale co jakiś czas trafia się taka która chce mnie usidlić, wpuszczam ja do swego domu na tydzień czy dwa, robi wtedy zakupy (za swoje) góruje, sprząta, chcę się przypodobać, do tego ogień w łóżku i jak już zaczyna się zastanawiać czyli "pasowało by pomalować kuchnie" to mówię jej papa. Za jakiś czas sprowadzam inna sprzątaczkę :) po cholerę mi baba na stałe?

" gość dziś Facet nie chce nosić garba i wcale mu się nie dziwię. Już ja wiem jak to jest z tym waszym „dokładaniem się”. Płacicie grosze i wisicie na karku partnera a później wielki płacz, bo on przejrzał na oczy i ma dość. " X żaden inteligentny mężczyzna nie weźmie sobie takiej niedojdy, która mało dokłada i dużo wyciąga. ale różne zakompleksione Ferdki wprost ziemię całują za takimi laskami, że w ogóle chcą z nimi być :D i potem są takie historie jak ta, że boki zrywać :P

Gość gość
X żaden inteligentny mężczyzna nie weźmie sobie takiej niedojdy, która mało dokłada i dużo wyciąga. ale różne zakompleksione Ferdki wprost ziemię całują za takimi laskami, że w ogóle chcą z nimi być smiech.gif i potem są takie historie jak ta, że boki zrywać jezyk.gif X Nieraz jest tak że mu pipa oczy zasłania i bierze taka łatwe, jednak nadchodzi czas że oczy się otwierają i daje jej kopa w leniwą dooope

Gość gość
Nie da sie tych wypocin troli czytac, pseudopanowie - mam nadzieje, ze kazda normalna kobieta da wam kopa w zad, nim w ogole do niej wystartujecie

Gość gość
17:35 żabko akurat mój facet mnie utrzymuje od lat kilku, a znamy się trochę dłużej. Tzn. oczywiście pracuję, ale pensję mam dla siebie, on utrzymuje dom, a rok temu kupił mi samochód (mój był już dość stary i za często zawodził na drodze), nówkę sztukę z salonu :). I nie ma żadnych kompleksów, i też nie całuje ziemi, po której stąpam. Jest też bardzo inteligentny (studia inżynierskie plus drugi kierunek związany z rachunkowością, własna działalność, bardzo wysokie zarobki, zero kredytów itp.). Jak widzisz są wyjątki, a to o czym piszesz, świadczy jedynie o tym, że to ty masz kompleksy, a i być może jesteś zazdrosny. Człowiek pozbawiony tych uczuć, nie musi wyżywać się na innych w necie, a ty musisz, więc... :P