Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Katia.K tu zaglonda

Polecane posty

Gość acordeon
Ale ja z nikomu nie muszę nic udowadniać i dawać swoich namiarów. To miejsce zaczynam odwiedzać sporadycznie.

Gość gość
Kapitan Jack Sparrow dziś Madzialena Madzialena  trochę czasu mi zabrało, aby zebrać się na roast o Tobie. I pomyślałem, że właśnie ten czas zatrzymał się dla ciebie, tudzież jest łaskawy. Wiesz ten luz, uśmiech, kubek, śmiech ( seriami emoteeeeki), tu błysnąć odpowiedzią na każde buda haja , tu zakręcić kolejnym onanem serią erotycznych uniesień, tu zwyzywać facetów co forum odwiedzają, bo kobiece, tysięczny raz jepnąć brechtem na placka ihaaaa, że normalnie to się kurfa nie da i czas u ciebie musi.. co ja mówię musi, stoi ! w miejscu!. Skąd ty kurfa go masz tyle, od bez mała 10 lat? I tak se myślę, że te beskidzkie koronki mają się coś na rzeczy, bo kto jak nie sprzedawca koniakowskich stringów może go mieć w nadmiarze. Przez cały boży dzień kupujących ten s**t nie uświadczysz, bo komu się zechce kupić majtki sznurówki zrobione przez babę w kierpcach za tysiaka. No chyba, że trafi się jakiś japoński turysta frajer, to jest za co ulepić pierogów na następne pół roku.  Także tego ..znów można zakładać konta, nicki być kometą, potem kometą z wachlarzem, kometą z czarną kawą, hają, mają, …. A może nawet Grześkiem z Mielca…ille to haseł na @?? Mam nadzieję że te ciśnienie idzie koniec końców w co najmniej zielony wibrator.  :-P

Gość gość
A teraz sporadycznie spiertalaj z temate 🖐️

Gość gość
Endriu wypiertalaj stąd stary dziadku, bo widac ze cie boli:)

Gość gość
Zanim wypadniesz koniecznie nawiąż znajomość z Madzialeną. Tylko niech Ciebie nie odrzuci, bo wtedy będzie za Tobą latała jak za Endriu :D

Gość gość
Madzia nikt tutaj nie jest taki pojepany jak ty by do obcych ludzi wydzwaniac i z nich szydzić :D

Gość gość
Idź za radą Madzialenki i się śmiej :D nikt tak nie rży jak kobyła.

Gość acordeon
Najlepszą obroną jest atak:-) Mam schować się do szafy czy wtopić w tłum uczestników marszu niepodległości?

Gość acordeon
Pisałem,że nie znam Magdy więc jej nie będę oceniał i nie mam zamiaru z nikim przechodzić na żadne privy,a zresztą co to was wszystkich interesuje.

Gość gość
No kobyła fajnie rży nawet do słuchawki. :classic_cool:

Gość gość
Kolejny dzień beka z tępej kobyły . :-D :-D :-D

Gość acordeon
Jestem nieodpowiednim przykładem. Są lepsi,mądrzejsi,przystojniejsi i bardziej wartościowi:-) Ja tutaj jestem jak ten szarak z uszami co ukrywa się za miedzą żeby nie ustrzelił go jakiś myśliwy lub inny "jaszcząp":-)

Gość kobyła Mad
Patataj patataj ihahaha:classic_cool:

Gość acordeon
Jaszcząp myszouf lub ożeł ale nie ten z Wisły :-)

Gość gośćMadKobyła
ihaha patataj patataj patataj ☕ :classic_cool:

Gość kobyła Mad
Ihahaha:D:D:D

Gość gośćMadKobyła
patataj ☕ :-D 🖐️

Gość gość
Madzialena napaliła się na kolejnego onana. Z 39 nie idzie?:p

Gość gość
Następny kopnie ją w dòpe i znowu będzie płacz i hejt. 🖐️ .

Gość acordeon
Żenada

Gość gość
Żenada to jest latanie za kolejnymi facetami których się odrzuciło :D

Gość gość
Żenada to jest wysypywanie info z priva w czym specjalizuje się kobyłka.

Gość gość
Kobyła sprzedała wszystkich których znała

Gość gość
Magda sprzedała Samansare a ty dôpku piszesz z tą mendą!!!

Gość gość
Kapitan Jack Sparrow dziś Madzialena Madzialena  trochę czasu mi zabrało, aby zebrać się na roast o Tobie. I pomyślałem, że właśnie ten czas zatrzymał się dla ciebie, tudzież jest łaskawy. Wiesz ten luz, uśmiech, kubek, śmiech ( seriami emoteeeeki), tu błysnąć odpowiedzią na każde buda haja , tu zakręcić kolejnym onanem serią erotycznych uniesień, tu zwyzywać facetów co forum odwiedzają, bo kobiece, tysięczny raz jepnąć brechtem na placka ihaaaa, że normalnie to się kurfa nie da i czas u ciebie musi.. co ja mówię musi, stoi ! w miejscu!. Skąd ty kurfa go masz tyle, od bez mała 10 lat? I tak se myślę, że te beskidzkie koronki mają się coś na rzeczy, bo kto jak nie sprzedawca koniakowskich stringów może go mieć w nadmiarze. Przez cały boży dzień kupujących ten s**t nie uświadczysz, bo komu się zechce kupić majtki sznurówki zrobione przez babę w kierpcach za tysiaka. No chyba, że trafi się jakiś japoński turysta frajer, to jest za co ulepić pierogów na następne pół roku.  Także tego ..znów można zakładać konta, nicki być kometą, potem kometą z wachlarzem, kometą z czarną kawą, hają, mają, …. A może nawet Grześkiem z Mielca…ille to haseł na @?? Mam nadzieję że te ciśnienie idzie koniec końców w co najmniej zielony wibrator.  x Wszystko pasuje do kobyły :classic_cool:

Gość gość
Sprzedała bo mówienie prawdy kosztuje.... :-P

Gość gość
:-D :-D :-D

Gość acordeon
Nie wiem czy sprzedała czy nie.Nie siedzę tutaj 24/24 Ktoś kto to zrobił to jakiś po\pie\r\do\leniec,a bez dowodów to każdy może pisać co mu akurat w danej chwili do łba strzeli,albo z czystej nienawiści.

Gość gość
To czemu magda bez dowodów oskarża Widmo, Wawe, Agenta i Andrzeja o to za nią latają i hejtują? :P :classic_cool:

Gość gość
24/7 ;)