Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość0987654321

Łapie depresje, czuje się samotna

Polecane posty

Gość gość
i skoro jestes krotko po rozstaniu to normalne ze masz spadek nastroju. zupelnie normalne.

Gość gość
To fakt że mam za dużo czasu. Ale czym go wypełnić. Ludzie wypełniają go rodzina, dziećmi, obowiązkami domowymi. Obowiązki ogarniam w mig i co mam robić..... Po pracy jest najgorszy czas. No tylko weekendy gorsze. Wczoraj poszłam na długi spacer....pary, małżensta, szczęśliwe rodzinki z dziećmi. Nawet nie wiecie jak to dołuje.

Gość gość
A ten co mnie zostawił lub ja jego napisał jasno: skasuj mój nr. Ile potrwa jeszcze ta myslenica o nim.....nawet mi się śni że odezwał sie

Gość gość
Nic takiego nie pisałem abys kasowała mój nr. Nie kłam teraz i nie rób z siebie Sierotki Marysi. Nie chciałaś się ze mną spotkać, a później jak ja pierwszy nie zagadałem, to Ty się nie odzywałaś. Ja też mam gdzieś taki związek, w którym muszę za nas oboje wszystko robić.

Gość gość
Związek hahaha. To nie Ty. Wybacz

Gość gość
To forum to dom wariatów:P

Gość gość
I o to chodzi! Poważnie to się w trumnie leży!

Gość gość
To od kiedy jesteś sama??

Gość Nenesh
gość dziś To fakt że mam za dużo czasu. Ale czym go wypełnić. Ludzie wypełniają go rodzina, dziećmi, obowiązkami domowymi. Obowiązki ogarniam w mig i co mam robić..... x Realizowaniem się wypełniają czas, doświadczaniem życia, próbowaniem nowych rzeczy, nauką. Zrób coś innego, niż zwykle, by się wyrwać z tej monotonii, a nowe wrażenia, nowi ludzie szybko postawią Cię na nogi. Zmień tor po prostu.

Gość gość
To jest świeże, bardzo. Wiecie jak ciężko się zebrać, wyjść,coś wymyśleć gdy chce się tylko wyć. I nie ma nikogo kto by kopnął w zad lub wyciągnął za fraki? Albo poszedł że mną....Bardzo ciężko.

Gość gość
19.37- znam to uczucie i czuję dokładnie wszystko to samo, co opisujesz. Nie jesteś sama, może Cię to pocieszy...

Gość gość
Pierdu pierdu panie Ferdziu!

Gość gość
A w łóżku czy pod kocem jest najlepiej,nikt tego nie widzi, można sobie plakac. Tylko ja i moje paskudne myśli. Nikt nic nie chce, nikt o nic nie pyta. Zasypiasz z myślą że jutro będzie lepiej. Ale nie jest. Ale może pojutrze. I tak co dzień.

Gość gość
A ktoś o kim myślisz, kto Ci się śni i kto rozwalił Twój świat na kawałki pewnie nawet mnie już nie pamięta.

Gość gość
Myślę, że pamięta i nawet jestem tego pewien!

Gość gość
Jasne.....

Gość gość
Jasne jak słońce!

Gość gość
Jeśli jesteś autorką tematu,to coś sciemniasz kochana:)

Gość gość
Gdyż?

Gość gość
Gdyż ,od roku na pewno nie szukasz. Jeśli mnie pamięć nie myli to widziałem Cię gdzieś z kimś i to nie tak dawno. Czyżby z nim bylaś ,a za innym się rozglądałaś?

Gość gość
Ja nie ściemniał. Trudno to pojąć ale wszystko co napisałam to prawda. Z nikim mnie nie widzislas

Gość gość
Powiedzmy,że tak jest jak piszesz.

Gość gość
A podaj powód dla którego miałabym ściemniać na anonimowym forum?

Gość gość
gość0987654321 Przeczytałam twój wpis i wygląda na to że nie jesteś jedyną, jakbyś opisała moje życie, jeśli podasz na siebie namiary chętnie z Tobą porozmawiam prywatnie

Gość gość
Może Ty podasz a ja się odezwę. Będzie łatwiej.

Gość gość
Może to głupie. Nie będzie łatwiej. Będzie tak samo, ale Ty podaj. Odezwę sie

Gość gość
Podaje więc mój nr GG 66144171

Gość gość
gość 2018.11.11 Gdzie słucham go znajdę? To zaraz jadę. Od roku szukam... > szukasz nie wychodząc z domu i nie zmieniając cotygodniowej rutyny? dziwisz się jeszcze że nie trafiasz na nikogo?

Gość gość
gość 2018.11.12 To fakt że mam za dużo czasu. Ale czym go wypełnić. Ludzie wypełniają go rodzina, dziećmi, obowiązkami domowymi. Obowiązki ogarniam w mig i co mam robić..... Po pracy jest najgorszy czas. No tylko weekendy gorsze. Wczoraj poszłam na długi spacer....pary, małżensta, szczęśliwe rodzinki z dziećmi. Nawet nie wiecie jak to dołuje. poszłaś na spacer i co? oczekujesz że ( idealny ) facet ci z drzewa spadnie w parku prosto pod nogi? przestań szukać ideału i po prostu zacznij z ludźmi ( w tym z facetami ) rozmawiać. Nie oczekuj że ktoś cie wypatrzy i będzie za tobą latał, to już nie te czasy moja droga. Bierz się w garść albo zginiesz genetycznie.

Gość gość
Szukam na portalach, imprezach, szybkich randkach, wszędzie. Nie siedzę w domu i nie czekam....