Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość0987654321

Łapie depresje, czuje się samotna

Polecane posty

Gość gość
jak jesteś nieatrakcyjna to i tak ci wiele nie pomoże - idź do zakonu najlepiej albo opanuj technikę masturbacji do perfekcji,lub zostań lesbijką. Obstawiam że po prostu nie jesteś nazbyt atrakcyjna to i faceci sie za tobą nie ogladają. Sorry life is brutal - miłość i zwiazki to chemia w 80 proc. oparte na wizualizacji - jakbyś o siebie zadbała w mig miałabyś tłum adoratorów. Twoje kolezanki kogos poznały bo są cwane,dbają o siebie i wiedzą jak złapać faceta. Ale nie przejmuj się - wiele z nich zapewne skończy takze jako samotne matki po rozwodzie, z roztyłą doopą i cellulitem i tez już ich nikt nie zechce. Tyle ze one chodż raz doswiadczyły tych niebiańskich skowronków w brzuchu a Ty nie. Zrozum że nie staram sie ciebie zdołować - po prostu jakbyś zadbała o swój wyglad na pewno byś kogos poznała.

Gość gość
Ale dbam. Uchodzenie na elegancka i z klasą. Makijaż. To nie o to chodzi.

Gość gość
Uchodze za * miało byc. Uważam że wiele mniej atrakcyjnych ode mnie i nawet w połowie nie dbających tak o siebie koleżanek jest mężatkami. Sportowy strój, zero makijażu, obcasów. I mają. A ja nie....

Gość gość
więc albo po prostu brak c***ewności siebie albo masz nazbyt duże wymagania - tez znam taką jedną, laska mysli o sobie że jak jest atrakcyjna i ma dobrze płatną pracę ( bo ma) to jedyny kto jest jej godzien to tylko ktos pokroju DiCaprio. Skutek ? do dzisiaj jest sama:) Ona nie rozumie że faceci o jej statusie moga mieć kilka kobiet w ciagu tygodnia, natomiast takiej kobiety na ogół starają się unikać bo tracą przy niej pewnosć siebie:) Z tobą też tak jest?

Gość gość
Pewności siebie nie mam to fakt. Praca średnia ale na poziomie.

Gość gość
więc już znasz przyczynę:) spoko,nie przejmuj sie, wiele osób tak ma - jak coś możesz to zrób to z tym a jak nie - to się po prostu pogódź. miłośc i zwązek to nie jest esencja i jedyny cel zycia, serio. pozdrawiam

Gość gość
Dzięki. Tylko że ja sensu w swoim życiu ani celu nie widzę. Jałowe jest....

Gość gość
masz depresję,nie przejmuj się,przejdzie.

Gość gość
Albo ma takie szczęście jak i ja...przyciągania durni, a jak niby normalni to i tak nie wyjdzie bo chemii brat itp. i zostają jedynie kumplami... podaj mail, chętnie popiszę z Tobą, bo samej mi kilka dni temu rozwalił się związek i też bałam się, że zaliczę deprechę, ale już mi lepiej - dobrze, że są przyjaciele. A lat mam pewnie więcej niż TY...

gość dziś 50 procent ludzi tak ma więc spoko. Żyj małymi radościami bo duże mogą nie nadejść.

Gość gość
lonelyman dziś Fajnie to napisałeś/aś....dzięki :)

Gość gość
Nie mam z kim pogadać w pracy bezsens uganiaja się za niewiadomą czym

Gość gość
Też zawsze marzyłam o rodzinie i dzieciach....mając kilka lat, gdy mnie ktoś zapytał kim będę mówiłam krótko: mamą, a życie plata figle. Jeszcze kilka lat i mogę zapomnieć o ciąży. Wtedy to chyba pójdę do domu dziecka i postaram się o adopcję...

Gość gość
gość dziś podaj mail, pogadamy. Mam serio tak samo... Zresztą kiedyś tak poznałam kumpelę z 2 końca Polski, znamy się i spotykamy już od 10 lat :)

Gość lonelyman
gość dziś Wszystko jest w tobie. Musisz tego szukać każdego dnia w swoim umyśle mimo że czasem nie jest łatwo. Mi to zajęło dużo czasu ale po części się udało czego i tobie życze. Powodzenia.

Gość gość
Oh jej, już się beta-orbitery na *****nko poschodziły. Jakby to facet sie tak żalił to by opieprz dostał najwyżej.

Gość gość
lonelyman dziś Dzięki :)

Gość gość
a ja jestem facet 25 letni wokół mnie są ludzie, ale nikt nie jest mi bliski nawet nie mogę powiedzieć o kimś przyjaciel, oczywiście ja głupi próbowałem się zaznajomić, wejść w relacje ale skończyło się tylko na pisaniu ,,, i to koniec,.. tak naparawdę gdy mam problem zostaje z nim sam

Gość gość
gość dziś No tak...wy jesteście przecież tacy cudowni...ja właśnie durnia jednego rzuciłam.

Gość gość
gość wczoraj Szukam na portalach, imprezach, szybkich randkach, wszędzie. Nie siedzę w domu i nie czekam.... Zgłoś Serio pytanie, na ILU randkach z różnymi facetami byłaś w ostatnie 12 miesięcy?

Gość bym z tobą pogadał
gość wczoraj Ale dbam. Uchodzenie na elegancka i z klasą. Makijaż. To nie o to chodzi. Zgłoś może za dużo tych ochów a achów i to facetów odstrasza, albo jesteś wybredna jak księżniczka

Gość może ktoś
gość wczoraj Dzięki. Tylko że ja sensu w swoim życiu ani celu nie widzę. Jałowe jest.... Zgłoś jak masz na imie, gdzie mieszkasz, na jakim etapie życia jesteś?

Gość gość
Poszłam spać a tu wątek kwitnie. Na ilu randkach? Ok 12 face to face, plus 4 speed datingi( czyli ok 20 facetów na każdym).Co daje 80facetow. Ktoś tu napisał, że 50% tak ma. Chyba naciągane te statystyki. W moim środowisku os takich jak ja znam 1. Reszta w związku, małżeństwie lub innym układzie. Mówię serio. Jak mam na imię? Paulina, jestem z Małopolski a etap życia? Nawet nie wiem. Mieszkam na wsi, ale lubię to. Do miasta blisko. Stabilna praca i syt finansowa, wykształcona samochód. 33 lata.

Gość gość
Ktoś pytał jeśli chce napisać. pepppa85@wp.pl

Gość gość
A wiesz ilu w tych zw jest nieszczęśliwych i myślą tylko : na co mi to było?

Gość gość
gość dziś racja

Gość gość
I by oddali wszystko by być samemu i mieć spokoj

Gość gość
gość dziś 80 facetów i ŻADEN nie pasuje? jak to możliwe? może za duże wymagania, szukasz Bóg wie co to nie znajdujesz. Jaki facet by ci odpowiadał? opisz troche szczegóły

Gość gość
gość dziś I by oddali wszystko by być samemu i mieć spokoj > zawsze mogą odejść nic i nikt na łańcuchu ich nie trzyma przecież

Gość gość
Nie, no nie że żaden nie pasuje. Formuła jest taka że aby dostać kontakt on musi zaznaczyć mnie ja jego. Nigdy nie trafiło mi się sparowanie. Tzn mnie wybierali inni,ja innych. Jasne że trafiają się fajni. Ale z reguły dziwni