Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darito

Jest jeszcze nadzieja na powrót?

Polecane posty

Gość gość
Autorze, to jeszcze raz ja. Właśnie udało mi się odnaleźć ten wątek poprzez "historię". Przepraszam, że zawróciłam głowę, nie jestem zbyt biegła w sprawach techniczno- informatycznych. Życzę Ci, żebyś sobie poukładał swoje sprawy. I napisz tutaj jak wszystko się skończyło. Jak będę na Kafe to zajrzę na Twój wątek. Pozdrawiam. 17.59.

Gość Darito
Ja się nie oceniam, że jestem mało, czy średnio imprezowy. Po prostu raz w miesiącu miałem do tego prawo aby zostać chociaż w niedzielę w domu. Bywało, że przez 2 miesiące nie było nas w domu co weeken, a później w następnym tygodniu jak chciałem odpocząć to już był problem.

Gość gość
Czyli mieliscie calkiem inne oczekiwania od zycia. Poza tym Ona ma tylko 24lata. To dzieciak jeszcze, potrzebuje sie wyszalec, poimprezowac, pozmieniac chlopakow.. za jakies 6 lat bedzie gotowa do powaznego zwiazku z rownolatkiem.. autorze, poszukaj kogos w swoim wieku i z podobnymi zainteresowaniami

Gość Darito
Najlepsze, że ma teraz kogoś o rok starszego ode mnie...

Gość gość
Nie czytalam wszystkiego , ale roznica wieku zrobila tez swoje .

Gość gość
moze powroci ale tylko dlatego ze tamten ja kopnie w tylek ale jak dla mnie jesli masz takie podejscie to jestes skonczonym idiota jesli czekasz troche cie rozumiem nadzieja w koncu jest ale prawda jest taka ze naprawde cie nie kocha gwarantuje ci ze naprawde zakochana kobieta w zyciu by cie nie zdradzila widac dawales jej bo ja wiem kase darmowe mieszkanie lub jakies korzysci finansowe ale jednak nie byles tym z kim chcialaby sie zwiazac takim produktem zstapeczym poki nie znajdzie sobie kogos fajnego bo taka jest brutalna prawda.

Gość gość
To nie ma znaczenia ze facet od ciebie starszy. On jest inny, a to juz wystarczy. Jej chec cotygodniowego wychodzenia. Nic zlego w tym wieku. Dziewczyna chce poszalec i ma do tego prawo. Na pewno cie nie kocha, docent ze jest uczciwa I od ciebie odeszla. Lubi cie pewnie, to i wydaje sie jej ze moze tobie tez przejdzie i bedziecie kumplami (nie bedziecie. To tak nie dziala). Z tej maki chleba nie bedzie. Jak chcesz sie ustatkowac i spedzac mile weekendy we dwoje- zainteresuj sie jajas rownolatka..