Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego chcecie wyglądać jak lalki z okładek gazet?

Polecane posty

Gość gość

przecież nad taką lalką pracuje godzinami sztab ludzi a potem jeszcze ją "poprawiają" w fotoshopie, a wy głupie chcecie temu dorównać?

Gość gość
Bo chcemy zarabiać krocie grając w analnych scenach gang bangowych

Gość gość
wam babom z tego wyzwolenia odbija podwójna palma

Gość gość
bo wszystkie chłopy lecą tylko na lalki

Gość gość
kazdy polski chlop marzy o lalce z tv , to aktualnie ideal kazdego polaczka

Gość gość
jesli kobieta chce miec meza to musi wygladac jak lalka, w innym wypadku zostanie stara panna i zaden sie nia nigdy nie zainteresuje

Gość gość
bo tylko lalka ma powodzenie wsrod facetow

Gość gość
Plastik, plastic is fantastic!

Gość gość
jak spacerowalam wczoraj to miescie to kazdy facet szedl z lalka, sztuczne pazury dlugie jak u sepa, kuse ciuszki, duzo makijazu, nie rozumiem jak to moze facetow krecic sztucznosc i wydymanie:O co za czasy

Gość gość
u mnie w pracy kazda ktora wyglada tak to ma faceta, a te naturalne sa starymi pannami

Gość Taka jedna 29
gość dziś - ja doszłam do wniosku, że trzeba mieć wywalone na prostaków gustujących w tego typu egzemplarzach. Nie będę na siłę robiła z siebie kiczowatego kur/wiszona, żeby przypodobać się jakiemuś tępakowi z ejakulatem w bani. Na co mi to? Przyniesie mi to długofalowo jakieś wymierne korzyści? Zapewni szczere uczucie, wartościową relację? Wniesie wartość dodaną do mojego życia?

Gość gość
Taka jedna 29 dziś ja nie mowie o kilku prostakach (jak to okreslilas), ale to wiekszosc facetow ma takie wlasnie partnerki, modnie ubrane jak z wybiegu, modna hybryda i przedluzane szpony, trendy makijaz , ktora chwali sie swoim lifestylem, byciem fit ci, co nie maja takich partnerek to poznali je wiele wiele lat temu jeszcze w czasach szkolnych i sa z nimi w malzenstwie i tak zyja, bo dzieci, kredyty, wspolny dom co do panow szukajacych obecnie partnerki to jest na topie zrobiona modna lala, ktora ma insta i prowadzi lifestyle i nie jest prawda ze nie ma innych kobiet, sa i przypadek ze sa starymi pannami? nie sadze takie kobiety wyszly z mody nie dzis i nie wczoraj

Gość gość
Dlatego dzisiejsze związki są takie trwałe... Faceci są jak dzieci. Dasz zabawkę świecąca z bajerami to się podnieci przez chwilę a koniec końców i tak wróci do zabawy kartonem. Zupełne bezguscie obecnie panuje wśród kobiet. Kicz i tandeta prawie jak u ruskow. Nie wiem czy tyle pustaków istniało wcześniej czy to przez te portale instagramy i inne g****o zaczęły wylazic jak robactwo o dlatego wydaje się że ich dużo.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - wiem, że większość. Część gustuje w totalnie przerysowanych wulgarnych dyskotekowych Karynach, kolejni w modnie zrobionych i modnie żyjących fit-insta paniusiach. Tak czy sr/ak ja nie mam ochoty na siłę się do żadnego z tych wzorców dopasowywać i tyle.

Gość gość
Kobiety leca na pustych mezczyzn dlatego robia sie na gusta pustych mezczyzn tymi normalnymi mezczyznami sie nie interesuja.

Gość gość
A jaki to jest normalny? Zamulony prawik który myśli że jest dobra partia bo nie jest bed bojem? Najlepiej jeszcze otyly i w sandalach na skarpety.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - są kobiety i kobiety. Ja prostaka-ameby intelektualnej na pewno bym nie chciała.

Gość gość
w dzisiejszych czasach normalni mezczyzni nie istnieja

Gość gość
prawiki wlasnie sa bed bojami, obrazaja i opluwaja kobiety na kazdym kroku, zero, kompletnie zero szacunku do kobiet ! takie dranie nigdy zadnej nie uszanuja i nie beda kochac bed boy to za delikatne okreslenie prawikow, powinnam napisac chamy i skurw'iele , taka jest definicja prawikow ! najgorsza partia dla kobiet, sa na rowni z kryminalistami i mordercami

Gość gość
Nawet gorsi bo mordercy często są inteligentni a prawiki z kafe mózgu nie mają.

Gość gość
jak czytam co te prawiki tu pisza to nie mam ochoty ich nawet kijem tknac pomylone durnie

Gość gość
gardze nimi:O

Gość gość
Nie kazda chce jak lalka wygladac, by sie spodobac. Mi nie zalezy na mezczyznach, mam gdzies ich opinie.

Gość gość
gość wczoraj bo wszystkie chłopy lecą tylko na lalki > pleciesz jakbyś za dużo TV oglądała

Gość gość
gość wczoraj kazdy polski chlop marzy o lalce z tv , to aktualnie ideal kazdego polaczka > bezmózgi polecą nawet na dmuchaną koze, hahaha, a baby powinny myśleć za siebie nie tylko robić co im gada TV

Gość gość
gość wczoraj bo tylko lalka ma powodzenie wsrod facetow > kompletne bzdury i dobrze o tym wiesz, bo na lalki to normalny facet to patrzy ale z współczuciem, bo nie może się nadziwić jak łatwo system manipuluj***abami

Gość gość
Taka jedna 29 wczoraj gość dziś - ja doszłam do wniosku, że trzeba mieć wywalone na prostaków gustujących w tego typu egzemplarzach. Nie będę na siłę robiła z siebie kiczowatego kur/wiszona, żeby przypodobać się jakiemuś tępakowi z ejakulatem w bani. Na co mi to? Przyniesie mi to długofalowo jakieś wymierne korzyści? Zapewni szczere uczucie, wartościową relację? Wniesie wartość dodaną do mojego życia? Zgłoś Mądra jesteś kobieta, trzymaj z daleka od płytkich pustaków

Gość gość
chcą wyglądać jak lalki bo nie mają własnego rozumu, chodzące klony

Gość gość
gość 2018.11.11 bo wszystkie chłopy lecą tylko na lalki Zgłoś jak chłopy by lecieli na gòwno to byś zrobiła się na gòwno? jesteś typowym bezmózgiem

Gość jeż nie zwierz
większość bab poza urodą nic nie oferuje, pustaki