Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawdę kobieta ważąca 70kg to gruba

Polecane posty

Gość gość

maciora?

Gość gość
Zależy ile ma wzrostu.

Gość gość
Zależy od wzrostu i masy mięśniowej

Gość gość
tak zdecydowanie

Gość gość
Przecież to nadwaga a nie jakaś otyłość :o dla niektórych to tylko 50kg jest ok. Ja kiedyś napisałam że ważę 60kg przy właśnie 165 i zaczęli mnie tu wzywać od wieprzow i wielorybów :o

Gość gość
ja waze 53 przy wzroscie 174 i tez mnie wyzywaja od grubych, olej dałnów, masz sie podobac sobie a nie samcom

Gość Czarny Księżyc
Przecież to prawie szkielet:D.

Gość gość
mam 184 cm i waze 70kg

Gość gość
Jeżeli źle ci ze swoją waga to coś z nią zrób, jeśli ok to może trochę poćwicz by wzmocnić ciało.

Gość gość
nie musi tak być ważny jest wzrost masa mięśniowa i wiek masa mięśniowa jest cięższa niż tłuszcz z wiekiem kości stają się cięższe oceń sam biorąc pod uwagę wszystkie czynniki czyli spotkaj się z daną osobą a nie oceniaj czy warto

Gość gość
Ja mam 14 kg nadwagi,ale to przez leki przytyłam,po nowym roku planuje zrzucić chociaż te 10 kg.Uważam że kobieta powinna ważyć z 60 kg i nie więcej.

Gość gość
19.41 to jesteś j*******a.

Gość gość
Absolutnie nie. Sama tyle ważę alee ćwiczę od kilku lat, waga to tylko cyferki. Liczy się ogol , kształt. Jak człowiek ma ruch ,jędrne ciało to waga nie ma większego znaczenia.

Gość gość
ja mam 168 cm wzrostu, mialam rozna wage, bylam bardzo gruba, naprawde gruba, teraz waze 70 kg. Nie jest tak zle, zaczynam byc szczuplawa, ale tak naprawde to nie jest to i jeszcze z 13 kilogramow w dol powinno isc. Niektore moje kolezanki przy tej wadze i wzroscie wygladaja na szczuplejsze, ale one nigdy nie byly grube.

Gość gość
Chyba widać już nadwagę ale co ja mam powiedzieć gdy mam 20kilo więcej

Gość gość
I stu kilowe kobiety mają mężów więc spoko

Gość gość
ja mam 180 i przy wadze 70kg faktycznie juz zle sie czulam, dobrze czuje sie jak mam troche mniej, ale to zalezy od czlowieka jak sie ze soba czuje i od budowy, czy tluszcz sie ladnie rozklada czy np idzie tylko w brzuch i to np wyglada tak ze talie mamy szersza od tylka

Gość gość
No to zależy przy jakim wzroście. poniżej 167-170cm taka waga dla kobiety to jednak za dużo. Ja mam 166 cm, ważę 61 kg i zdecydowanie chcę ważyć mniej, mam sadło na brzuchu. mam 35 lat i dziecko , ale nie zakrywam tłustego brzucha dzieckiem bo ono nie ma kilku miesięcy. tylko prawie da lata. Moja bratowa ma prawie 180 cm, czyli bardzo wysoka jak na kobietę, ona waży ponad 70kg ale jest dość szczupła. Moja siostra ma 161-162 a waży sporo ponad 60kg, więc ... wygląda źle.

Gość gość
A ja mam 165cm i waze ok 90 kg. Wygladam zgrabniej niz moja kolezanka wazaca 62. Od zawsze duzo spaceruje i troche cwicze w domu. Mam jedrne cialo, ladne piersi. Faceci sie ogladaja.

Gość Piaskun
Liczą sie kształty. JEśli kobieta ma duży cyc i tyłek i porządne wcięcie w talii to kogo obchodzi że waży wiecej jezeli wygląda to seksownie i proporcjonalnie. 00 Tyle że akurat u grubych kobiet najczęściej nie wygląda to ani seksownie ani proporcjonalnie.

Gość gość
Humor jak humor. Pozazdrościć pewności siebie