Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

syncmaster510

moja żona niema ochoty na seks

Polecane posty

Jesteśmy ze sobą prawie od 4 lat, a po ślubie dopiero pół roku. Wcześniej moja teraz już żona miała dużą ochotę na seks, wręcz sama mnie zaczepiała, nawet jak ja nie miałem zbytnio ochoty. Prawie przy każdym zbliżeniu była gra wstępna, lubiła jak ją pieszczę, całuje po całym ciele, oczywiście obowiązkowo była minetka którą zresztą bardzo lubi i również odwdzięczała się lodzikiem. Po ślubie zaczęliśmy się starać o dziecko i tutaj zaczeły sie delikatne problemy, już nie jest tak jak przedtem, nie chce pieszczot oralnych z mojej strony a już nie chcę wspominać o tym jak się upomnę żeby wzięła do buzi to jest obraza majestatu. Teraz wszystko odbywa się tak dziwnie, mechanicznie, bez żadnych pieszczot, mam wrażenie że chodzi o to żebym jak najszybciej doszedł w niej i spieprzał do spania. Kochamy się dość rzadko, może z raz na tydzień, tylko jak są dni płodne to ona chce nawet dwa razy dziennie bo mówi że trzeba działać. Ja tez bardzo chcę dziecka ale nie zachowuje się tak jak ona. Moja żona trochę ma problemy z gospodarką hormonalną i to dlatego mamy delikatne problemy. ale nie mam pojęcia czemu tak drastycznie zmieniło się jej zachowanie i podejście do seksu. Mam 29 a moja żona 26 lat

Gość gość
To normalne, chociaz nikt sie do tego nie przyznaje. Kobiety traca ochote na seks ze stalym partnerem mniej wiecej po czterech latach wspolzycia. Tak jestesmy biologicznie zakodowani. 3-letnie dzieco moze juz isc za grupa, wtedy szuka sie nowego partnera, zeby powiekszyc park genetyczny.

Gość gość
chłopie, spieprzaj gdzie pieprz rośnie i to ZANIM zrobisz sobie z nią dziecko!!! Ratuj siebie póki możesz. Jesteś dla niej tylko dawcą, a potem awansujesz na bankomat. O seksie będziesz mógł w ogóle zapomnieć. Naprawdę mózgu nie masz i sam tego nie widzisz??