Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze będę Cię cenić !

Polecane posty

Gość gość

Bądź sobą !

Gość gość
Jestem

Gość gość
przecież jestem sobą ,choć przy Tobie można bardziej być sobą ..nie trzeba udawać

Gość gość
....ja Ciebie również zawsze! Szacun for you ! pamiętaj!S

Gość gość
łehehehhe | J ;-)

Gość gość
Do kogo to? Takie ładne wyznanie.

Gość gość szaarriiikkk
jestem bezcenny jak kazdy z nas...z was... dusza jest bezcenna,nawet jak dajesz d**y to zwieracze odmawiaja posluszenstwa...wtedy masz powiedziec ze,to ostatni raz...dotrzymuj slowa bo slowo jest swiete i bylo na samym poczatku tej wielkiej sciemy...milczenie jest zlotem,ale co na to zwieracze? Usta milcza dusza spiewa...dlatego mamy tyle pieknej muzyki https://www.youtube.com/watch?v=3f3KhR5oDC4&list=RD3f3KhR5oDC4&start_radio=1 ps. znowu chodze na basen,nienawidze tego odor****loru ale uwielbiam stan niewazkosci,a zwlaszcza moje kosci co muzyke kochaja coraz bardziej. Wstan i walcz

Gość gość
tomasz jestes p******y!!!!!!

Gość gość menagerka
zgłaszam sprawę z tym basenem a w związku z twoją osobą postaram sie dla ciebie o dożywotni zakaz na basen!!!

Gość gość szaarriikkk
zwieracze do budy!

Gość gość
A z czym wy tak walczycie?:)

Gość gość mamaa
to jest tzw. komunikat wystarczająco dobrej matki do syna to zawsze bede cie cenic.

Gość gość
Fakt, walka z sobą samym jest najtrudniejsza. Powodzenia życzę :).

Gość gość
01:53 tata nie teges to mama musi fubu w internecie pocachontas… zal.pl

Gość gość
cenic za co nie mam za co cie cenic lachmyto.

Gość gość matka nie boska
Napisze to a raczej powtórzę-zawsze będę Cię cenić za podejście !(dobroć, empatię ,troskę , wyważone mądre rady , wlewałaś nadzieję w serca innych ,rozganiałeś chmury ,za czułe serce -opiekuńcze a zarazem dające oparcie i przykład ,byłeś autorytetem )byłeś jak ojciec,nikt nie chciał iść od Ciebie ani jeden ,spod tych skrzydeł-żaden a było ich wielu!

Gość gośćmatka nie boska
Uwielbiam jej piosenki .(.wiesz one) -właśnie te dwie piosenki 23 lata temu zmieniły moje życie dokładnie tak samo jak Ty ...Całe życie prowadzi mnie Kowalska...jest w niej jakaś ukryta siła ,na której wyrosłam jak drzewo ...jest kobietą którą bardzo cenię tak samo jak Ciebie .

Gość gość
2.46 mam odpowiedzieć Ci na to pytanie? sam musisz sobie odpowiedzieć ,no właśnie kim dla Ciebie jestem spytam po raz drugi ? i po raz drugi nie prosto w oczy kimże ja jestem że muszę pytać w ten sposób?;-( https://youtu.be/NnMR0ttg6E8

Gość gość
odkąd nasze oczy się spotkały to już nigdy nie będzie epizod ..kiedyś może to zrozumiesz ...

Gość gość
kim jesteś że i ja Cię pokochałam ,jak tego dokonałeś? jaka moc w Tobie drzemie żeś ów jeden jedyny ,ten wyjątkowy ,że moje serce zabiło po raz drugi do kogokolwiek...wstając z kolan..nie dowierzam że dałam się tak sprowadzić sercu na manowce uczucia jakże pięknego i czystego..

Gość gość
3.11 mylisz mnie z kimś .Nie jestem żadna Ida .Ja nie rozrabiam infantylny człowieku .

Gość gość
13.18 lecz sie człowieku! od prostytutek to możesz sobie własną matkę wyzywać nie mnie!! jesteś podłym podszywem tyle w temacie .Jak można tak podle pisać o kobiecie? porządnej kobiecie!! wstydu nie masz! jak można pisać w ten sposób o gromnicy? idź się leczyć! bluźnisz!