Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie satysfakcje z dawania facetom kosza ?

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie, jak czujecie że podobacie się facetowi i oni was proszą o nr. telefonu albo wyjście na kawę ale odmawiacie to co sobie myślicie o tych facetach ?

Gość gość
Tak!!

Gość gość
Nic.Nie mysle o nich.

Gość gość
Nie, bo nie lubie grac w kosza

Gość gość
Skrępowanie, nie chcesz kogoś urazić ale ze względu na sytuację musisz. Tak to wygląda. Nie wiem kogo może to satysfakcjonować.

Gość gość
00:30 dokladnie .

Gość gość
00:30 - dokladnie mam tak samo. Ale taka jest historia mojego zycia - usmiecham sie do ludzi wiec probuja sie ze mna umowic mezczyzni ktorzy mi sie w ogole nie podobaja i musze im odmawiac delikatnie. A znowu ja nie podobam sie tym za ktorymi ja wodze wzrokiem.... i tym sposobem jestem sama cale zycie.

Gość gość
Jesteś sama bo tak się składa na dzień dzisiejszy, myśl pozytywnie kiedyś wszystko się odmieni.

Gość gość
Nie. Zupełnie nie. Ale cóż, bywa. Nie moja wina, jak ktoś do mnie nie pasuje. Ale nie mam zamiaru się zmuszać. Można to z resztą zrobić w miarę delikatnie. Sama też raz dostałam kosza "zapobiegawczego". ;)

Gość gość
Poza tym ja jestem bardzo czytelna wizualnie. Problem mogą mieć Ci, którzy znają mnie tylko online. Mam niesamowicie wyrazistą mimikę i gestykulację. Widać po mnie wszystko. Przy czym gniew na tyle, że ludzie wolą stać w autobusie niż usiąść koło mnie.

Gość gość
Ja już nigdy nie będę zabiegał o żadną, podobała mi się bardzo pewna dziewczyna i długo się zabierałem za to żeby poprosić ją o numer telefonu. W odpowiedzi dostałem pogardę. Mam teraz traumę do końca życia.

Gość gość
Chłopaku nie poddawaj się, to tak nie działa. Jest tak, że dziewczyny mają swoje powody do odrzucenia, są np w związku, ale jeśli nie jesteś w jej typie to pamiętaj, że są te którym będziesz się podobał.

Gość gość
Chyba, że wyglądasz jak Quasimodo, wtedy żadna cię nigdy nie zechce. Ja tak mam

Gość gość
Każda potwora znajdzie swego amatora, może słabe ale chodzi o to, że nie nie możesz być pewna/ ien.

Gość Nów_________
00:28 , no właśnie po co myśleć o kimś nieważnym, autor jest niepoważny.

Gość gość
Nie mam satysfakcji, ale chcę mieć święty spokój. Nie będę chodzić na kawę facetem, który mi się nie podoba, dawać mu nadzieję, a później będzie za mną łaził i się nie odczepi. Nie dzieki.

Gość gość
nie ma absolutnie żadnego sensu zagadywać do kobiet xD trzeba być jakimś ostrym desperatem bojącym się samotności xD