Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy go sprawdzic wymyslonym profilem

Polecane posty

Gość gość

Podrywal mnie chlopak, mezczyzna..nie jest mi obojetny, ale dowiedzialam sie, ze ma zone. Zranil mnie tym, ze mnie podrywal wtedy, kiedy ma zone. mam pomysl, zeby go sprawdzic. Zalozyc wymyslony profil, dac zdjecie kobiety i zrobic prowokacje. Chce wiedziec, czy zdradzi zone, wlasciwie, czy jest w stanie zdradzic, bo chodzi o to, czy nawiaze z ta kobieta rozmowe, czy wysle zdjecia, czy bedzie chcial sie z nia spotkac. Dobry pomysł?

Gość gość
chory

Gość gość
A powiedzial ci o tym , ze ma zone ? P.s . Jak ci nie jest obojetny , to niech zacznie byc .

Gość gość
W momencie, jak podrywal, nie. Dowiedzialam sie od kogos. No, troche chory pomysl, wiem, ale jestem ciekawa, czy akurat on jest w stanie zdradzic...

Gość gość
Jak chcesz to sprawdzaj . Na pewno zlapie haczyk .

Gość gość
Pomysł durny.

Gość gość
chory mężczyzna

Gość gość
chłopiec autor postu jest chory.

Gość gość
autor nie jest chlopcem, to wynika z tekstu przeciez. Kolazanka juz sprawdzial tak swojego podrywacza, ktory jest w zwiazku i polknal haczyk od razu, ale ten, mysle, ze tego nie zrobi...

Gość gość
A czemu tak myslisz ? Obstawiam 90 % , ze tak . Piszesz chlopak , wiec mlody , to juz dziala na jego niekorzysc . Zreszta stary czy mlody ten sam *** .

Gość gość
Chcesz zrobić taką prowokacje żeby wysłać screeny tych rozmów jego żonie?

Gość gość
on ma 34 lata. najpierw sama chce sie przekonac, czy odpowie. chce wiedziec, do czego jest w stanie sie posunac. czy wyslac to zonie, nie wiem...i tu mam dylemat. nie jest mi obojetny. slyszalam czyjas opinie, ze ona rozwiodla by sie z nim, ale ja w to nie wierze. nie wiem, czy moglabym mu to zrobic...

Gość gość
Nie jest ci obojetny , wez sie ogarnij poki do niczego nie doszlo . Jest tyle wolnych osob . Nie marnuj sobie zycia wchodzac w takie chore uklady . Co chcesz sprawdzic ? Mozesz byc pewna , ze chodzilo o sex .

Gość gość
sprawdzic chce to, czy on tylko gada, flirtuje, czy faktycznie zdradza

Gość gość
bedziemy go chyba sprawdzac, w zasadzie jego znajoma, ja bede asystowac. nie wiem, tylko jak technicznie, bo jesli bedzie chcial zadzwonic??? mysle, ze nie. tak, sprawdze go.