Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę tego świata

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy jesteśmy beznadziejni. Wszyscy się nienawidzimy. Jesteśmy fałszywi. Nie mamy żadnych celów. Chcę umrzeć.

Gość gość
wyeliminuj sie sam

Gość gość
Możesz nie umierać. Ja do nikogo nie czuję nienawiści. Myślę, że sporo innych osób też.

Gość gość
bo jestes pe'dalem xD

Gość gość
Tak. Napisałam to z własnej perspektywy. Są ludzie którzy mają lepiej, a inni gorzej. Ja nie mam po co żyć. Jestem sama i będę do końca życia. Mogę je sobie skrócić bo nie mam ochoty już się męczyć tak nie wiem po co w ogóle.

Gość gość
01:38 napisał ten który zakładał konta i pisał sam o sobie na profilu [nienawidzę ludzi]

Gość gość
Zacznij zmieniać świat wokół siebie :) jesteś tylko człowiekiem. Tak jak ja i jak wszyscy tu i ogólnie ileś tam miliardów ludzi. Nie ma po co skupiać się tak na sobie, na własnym poranionym wnętrzu. Można po prostu zacząć kochać ludzi, bezinteresownie, tak po prostu. Wiem, rada z dooopy trochę, ale spróbuj, skoro twierdzisz że wszyscy jesteśmy beznadziejni. Nic nie stracisz, a możesz zyskać bardzo dużo. Nie potrzebujesz do szczęścia dziewczyny, czy chłopaka. Miłość można czerpać od wszystkich ludzi, ale najpierw trzeba się nauczyć KOCHAC bezinteresownie. A jeśli myślisz, że życie jest bezsensu, bo nie masz nikogo to ogarnij się. Zazwyczaj jest to spowodowane nie samym faktem, że nie masz nikogo, tylko 'łooo matko, koleżanki mają rodziny i dzieci, a ja sama, co sobie pomyślą, co rodzina pomyśli'. Myślcie ludzie samodzielnie i kreujcie swoje życie tak jak chcecie żyć, tak aby inni chcieli podążać za wami niezależnie od tego jaką drogę wybierzecie. Miłego :)

Gość przestań píerdolić 3 po 3
gość dziś Wszyscy jesteśmy beznadziejni. Wszyscy się nienawidzimy. Jesteśmy fałszywi. Nie mamy żadnych celów. Chcę umrzeć. > zamiast narzekać i być problemem zacznij być rozwiązaniem, to zrobisz coś pożytecznego przynajmniej

Gość gość
Za dużo myślisz o sobie.

Gość gość
Nie umieraj ,ludzie bylimi są świnie,wczoraj zostalem pobity bo niechcialem dac pieniedzy bandytom i malbym niechciec zyć bo paru idjotow chodzi po ziemi? Nie bede tak dlugo zyl az legalnie kupie bron w sklepie pewnie juz bede stary jak to nastąpi i wyszczelam s*******now jak kaczki:-P a znam te kryminalne ryje mysle ze wczesniej zdechną na marskosc wątroby ale jak by czasem ktorys huj dlugo zyl to szczele mu w leb zeby sie niemenczyl na tym swiecie.Szkoda ze juz te czasy minely ze mozna bylo kupic od ruskich pistolet na targowicy:-(