Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siedemnastolatek

Mam 17 lat lecz moja mama na nic mi nie pozwala

Polecane posty

Gość Siedemnastolatek

Witam mam 17 lat i mieszkam w małej miejscowości problem w tym że moja mama pozwala mi zostawać na dworku tylko do 22 godz. Czy to nie za wcześnie jak na ten wiek ? Poza tym wszystkim kolegom (co do jednego) rodzice pozwalają do 02:00 godz . Wkurza mnie to bo koledzy się ze mnie śmieją rzucajac tekstem że ,,oni do 22:00 godz mogli w gimnazjum'' i to akurat prawda .Wszyscy koledzy mają z******tych rodziców a ja kurde nie

Gość gość
Rodzice nie chcą, żebyś płacił alimentów.

Gość gość
17 to nie 18 według Polskiego prawa jeszcze odpowiadają za ciebie rodzice. Poza tym po co siedzieć do 2 w nocy ? Pewnie wpadł ci w oko rokoko i kombinujesz jak tu się zbliżyć do niego.

Gość gość
Ja jak mialem 16-17 to bylem z kolegami pod blokiem do 22-23 a w wakacje i do 1 :)

Gość gość
bo masz młodziutki organizm rodzice chcą żebyś sie wysypiał przyjdzie czas że po nocach w ogóle nie bedziesz sypiał :D

Gość gość
Spotkasz tych kolegow za 10 15 lat i ty sie z nich bedziesz smial albo im wspolczol ,matka wie co robi;-)

Gość gość
Powinna ci pozwolic zrobic mi palke

Gość gość
spokojnie, Przemek (gwiazda tego forum) ma 27 lat i też mu matka na nic nie pozwala, jest bezrobotnym przegrywem autorze ciebie czeka podobny los :)