Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoby chcące wypromować się kosztem kogoś

Polecane posty

Gość gość

bardzo lubią wtrącić się w nieswoje sprawy np.tuz przed dograniem jakiejś sprawy, starają się utopić taką sprawę w pobocznych problemach ze strachu że coś zostanie dograne bez nich w roli głównej

Gość gość
Ty tak autorze robisz?

Gość gość
ja jestem skrajnym przeciwieństwem takich ludzi

Gość gość
choćby w mniej zły sposób coś powinno zostać na nowe tory wskoczyć, jakaś decyzja powinna zapaść,a tu się okazuje,ze nie uwzględnili ludzie takiej laski, takiego elokwentnego przystojniaka, którzy też na słodkie cukierki zasługują

Gość gość autorr
Jestem jak Niccolo Macchiavelli zimny, wyrachowany, niszcze ludzi by osiągnąc swoje cele a potem płacze na kafeterii że jestem sam ;]

Gość gość
10.50 zapewne robisz to z chirurgiczną precyzją

Gość gość
10.50 zapewne robi taki chłopiec ludziom pranie mózgu pisząc niby za kogoś czyjeś myśli i kłócąc ludzi po drodze i robi on to po to, aby obniżyć ludziom poczucie własnej wartości. On jest skrajnym przypadkiem choroby mózgu.

Gość gość
10:56 i jeszcze sam sobie odpowiada na swoje pytania, że niby ktoś tak myśli, niby według niego tak czuje, niby tak uwaza, niby tam był, niby tak robił. Nie da sie go wyleczyc trzeba mu mózg wymienic. Współczuje

Gość gość
a o tym że ktoś taki wtrąci w dobrych intencjach zapomnij ,taki uczepiony w celu awansu kosztem kogoś mówi wszystko zabarwione sugestią,kto najbardziej zasłużył na profity

Gość gość
Dokładnie tak powyżej robi nasz wysoki przystojniak wciska ludziom co mają myśleć i czuć i pisze za nich posty, pytania i odpowiedzi i prowokuje