Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co druga kasjerka w spozywczaku ma dzisiaj tatuaz, tez to zauwazyliscie?

Polecane posty

Gość gość

co druga kasjerka w spozywczaku ma dzisiaj tatuaz, tez to zauwazyliscie?

Gość gość
Nie, ale podobają mi się bardzo wydziarane panny :)

Gość marawstala
Co w tym dziwnego, skoro tatuaże zyskały dużą popularność...

Gość gość
robiono badania i okazało sie że im człowiek bardziej majętny tym mniej tatuaży.Także wychodzi na to że tatuaże są modne wśród nizin społecznych

Gość gość
Fajnie. Tylko kilka spraw - majatek to nie jedyny wyznacznik stopnia spoleznego - majetne osoby sa z zasadu starsze. Wiek jest tu wspolnym czynnikiem. Mlode osoby maja wiecej tatuazy, ale tez mniej zarabiaja. - "mniej" nie znaczy wcale. Moja siostra ktory szkoli sie na prawnika ma mniej tatuazy niz ja, ale obie mamy tatuaze :D

Gość guntram
A jaką miała cipę bułeczkę czy motylka?

Gość gość
To forum powinno miec ograniczenie wiekowe.

Gość gość
ja raczej widzę, że co druga kasjerka mówi łamaną polszczyzna... ukraińskim dialektem.

Gość gość
Mnie się osobiscie tatuaże nie podobają, ale to każdego sprawa co robi ze swoim ciałem, więc też niewiele mnie obchodzi czy kasjerki albo maja tatuaże czy nie. Dla mnie nawet i lekarz czy prawnik mógłby mieć tatuaż byleby był dobry w tym co robi. Inną sprawą jest, że może podświadomie oceniam takie osoby jako mniej kompetentne, ale nie przeszkadza mi to, że ktoś lubi tatuaże, choć sama bym sobie takich nie zrobiła.

Gość gość
A co ma zawod do tatuaży? Mi się tatuaże nie podobają i szybko mi by się znudził dlatego nigdy nie zrobię.

Gość gość
Dlaczego oceniasz jako mniej kompetentnych?

Gość gość
Bo tatuaże zawsze kojarzone były z kryminalem i odpadem ludzkim. Dopiero od niedawna od tego się odeszło ale w podświadomości jak widać tkwi nadal.

Gość gość
Moge zapytac ile masz lat? Ciekawe czy jest roznica pokoleniowa

Gość gość
Kogo pytasz? Ja nie mam 30. Mnie się nie podobają wielkie tatuaże i nadmiar. Zwłaszcza u kobiet bo wg wygląda to obrzydliwie. Małe i dyskretne są ciekawe. Oczywiście o ile wykonane profesjonalne a nie u seby w piwnicy. Poza tym sądzę też że ludzie się dziaraja bo taka jest moda ostatnio.

Gość gość
Sama mam 25 lat i nie mam takich skojarzen, ale tez nigdy nie widzialam wytatuowanych kryminalistow, wiec zastanawialam sie czy jest to roznica pokolen. Wiekszosc ludzi z tatuazami jakich znam to ludzie w moim wieku i sa zupelnie normalni. pierwszy raz widzialam na zywo bardzo wytatuowana osobe u taty w firmie jak bylam mala i to byl bardzo mily informatyk

Gość gość
Nie widziałaś wytatuowanych kryminalistow? To widać że nie miałaś nigdy do czynienia z tym światem.

Gość gość
Pewnie jakichs widzialam, ale jak mysle o wytatuowanych osobach to pierwsze co mi przychodzi do glowy to mlody grafik lub marketingowiec z kolorywmi tatuazami.

Gość gość
ja mam 38 lat, jestem facetem, zostalem wychowany tak, ze osoby z tatuazem to kryminalisci albo gwiazdy rocka, a wiec jak widzialem jeszcze z 10 lat temu osobe starfsza np 50-60 letnia, z tatuazem, to od razu "wiedzialem" ze siedzial w wiezieniu jak 15 lat temu koeldzy na studiach robilit tatuaze - bardzo nieliczni =- dziwilem sie, myslalem, ze to patologia nowe czasy - ostatnie 4-5 lat zminilo moje pdoejscie do tatuazy, zwlaszzcza wsrod dziewczyn mi sie one podobaja, wsrod facetow zas nie a juz tym bardziej smeisza mnie faceci, ktorzy maja tatuaze, a sa "Delikatni" bo tatuaze kojarzyly sie zawsze z twardzielem, samcem alfa natomiast nawet u dziewzyn nie zbyt toleruje tatuaze na szyi, czy w miesjcach widzocznych, "rekaw" jeszcze ujdzie, ale uwazam, ze osob pracujaca w korporacji nie powinna miec widocznych tatuazy

Gość gość
I znowu....mnie sie tatuaze nie kojarza z "twardymi" osobami bo ma je glownie osoby o artystycznych duszach.

Gość gość
Artystyczne dusze taa :D zwłaszcza te wszystkie wydziarane długopisem karyny.

Gość gość
Ja bym wprowadził podatki od dziar

Gość gość
Mowie o duzych tatuazach, nie o malych napisach. Bo jak mysle o wytatuowanej osobie to o kims kto ma duze tatuaze, nie napis na tylku :P

Gość gość
Mnie się z niczym nie kojarzy. W d***e to mam. Wiem co mi się podoba a co nie.

Gość gość
Tak bardzo, ze az o tym piszesz? To co robisz jak czegos nie masz w d***e? :D Wracajac do korporacji - za pare lat nikogo nie beda dziwic tatuaze na dloniach czy szyjach. Jeszcze pare lat temu nie do pomyslenia bylo zeby komus w korpo wystawal tatuaz spod rekawa, a teraz to norma.

Gość gość
Każdy wie co dla niego dobre.... Nie każdemu się dogodzi.

Gość gość
W jakim sensie dobre?

Gość gość
Mnie się nie podobają tatuaże, ale nie rozumiem takiego zainteresowania sie stylem innych, co was to obchodzi, czy kasjerka ma tatuaż czy nie? Lubi to niech ma...

Gość gość
A co drugi klient nie umie nawet w sklepie łazęgi odprawiać

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość gość
Co to jest łazęga w sklepie?